Uuden blogin seuraamismahdollisuudet

11.1.16

Heissan, täältä päin ainakin vielä yhdet moikat!

Selvittelin siis, miten tuota uutta blogiani on oikein helpoin seurata. Itse kun olen tosiaan seuraillut blogeja lähinnä bloggerin lukulistan kautta. Ja selvisihän sekin homma! Jos siis haluat seurailla tuota uutta Laineilla-blogiani bloggerin lukulistan avulla niin lisää lukulistalle seuraava:

http://www.stoori.fi/laineilla/feed

Tuolla "feed"-lisäsanalla tulee tosiaan lukulistalle vain minun juttuni eikä koko Stoorin blogikokonaisuutta. 

Muita tapoja seurata on se Facebook-sivuni ja yritän myös Instagramin suuntaan kertoilla, kun jotain blogiini päivittelen. Instagramista löydyn nykyisin nimimerkillä laineilla_ . Myös Bloglovin on yksi tapa seurailla minun ja muiden blogeja, tuo ei ole tosin itselleni kovinkaan tuttu. 

Uskon kyllä, että blogien lukijat löytää oman tapansa seurata haluamaansa blogia eikä minun tapanani ole ollut "keräillä" lukijoita. Mutta jos tästä nyt joku seuraamistapa jäi mainitsematta ja haluaisit blogiani seurata jollain sellaisella menetelmällä, mikä vaatii minulta jotain, niin kerro ihmeessä ja laitetaan se tapahtumaan! Muutenkin kyllä kiinnostaisi, millä tavalla te yleensä seuraatte blogeja? Saa kommentoida tänne tai Laineilla-blogin puolelle, kunhan saan aikaiseksi sinne kirjoitettua samasta asiasta.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voisitko laittaa linkin blogiin vielä tänne? (Voisin näppärästi painaa siitä) En onnistunut löytää uutta blogia vaikka kopioin tuon feed-tekstin. Löysin stoorin sivut, joissa näkyi kyllä kuvasi, mutta sieltäkään en löytänyt blogia. Maanantai-aivot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioitko bloggerin lukulistalle tuon tässä olevan osoitteen? Kokeilin laittaa omalle bloggerin lukulistalle tuon siihen url-kohtaan ja kirjoitukset tuli sitten lukulistalle. Mutta jos haluat ihan vaan suoran linkin, mitä klikkaamalla pääsee blogiin niin se on http://www.stoori.fi/laineilla/ Tuossa edellisessä postauksessa laitoinkin sen linkin niin, että siitä klikkaamalla pääsee suoraan blogiin. Uuden blogin linkki löytyy myös Vauvasekoittimen pääsivulta oikeasta laidasta, tämä siis ainakin jos tietokoneella blogia tarkastelee :)

   Poista
  2. Noniin noniin, ihan helppoa siis, kun vaan avaa silmät ja käyttää järkee :D. Onneksi on jo tiistai. Kokeilen myöhemmin, enköhän onnistu!

   Poista
  3. Välillä jotkut asiat on yllättävän monimutkaisen tuntuisia ja hankalia, vaikka luulisi muuta :D Toivottavasti onnistuu ja jos ei, niin sit katsotaan asiaa vielä tarkemmin :D

   Poista