Tervemenoa 2015 ja tervetuloa 2016!

30.12.15

Pian vaihtuu vuosi. Olen ilmeisesti aloittanut varautumisen vuoden vaihtumiseen jo hyvissä ajoin, koska eräs päivä kirjoittaessani päivämäärää meinasin jo raapustaa vuoden 2016 paperiin.

Vuosi 2015 oli meille hyvä, mutta niin on kyllä olleet pari edellistä muuta vuottakin. Kiirettä pitää kyllä, mutta eipähän ole ainakaan tekemisen puutetta. Tässä jokunen viikko sitten satunnainen mummo sanoi minulle liikennevaloissa, että elän nyt elämäni parasta aikaa. Hassua, että olin ajatellut tuota samaa niihin aikoihin. Rankkaahan sinänsä paikoin on, mutta takuulla näitä vuosia muistellaan rakkaudella.

Vuonna 2015 sain päätökseen ison opintourakan ja valmistuin maisteriksi. Meille syntyi toinen lapsi, tytär, ja Anton sai pikkusiskon. Menimme mieheni kanssa naimisiin ja otin hänen sukunimensä. Nuo olivat varmasti ne isoimmat mainittavat tapahtumat kuluneessa vuodessa. 

Ajattelin poimia jokaiselta vuoden 2015 kuukaudelta tähän yhden kuvan, alkaen tammikuusta ja päättyen joulukuuhun. Jotakuinkin tällainen oli meidän vuosi:Vuosi 2016 tulee varmasti myös olemaan hyvin tapahtumarikas. Isoimpana muutoksena minulle tulee olemaan siirtyminen työkuvioihin. Alkuun nyt ainakin työhakijana, tiedä sitten milloin titteli vaihtuu työntekijäksi. Antonilla alkaa myös uusi vaihe elämässä eli hoitoon meneminen. Miehellä pitäisi myös käynnistyä uudet kuviot, kunhan saa loppurutistuksen tehtyä opintojensa kanssa.

Blogilleni  tulee tapahtumaan myös uusia asioita ja muutokset tapahtuvat ihan lähiaikoina. Olen ollut jonkin aikaa tulevasta tietoinen, mutta julkisesti puhuminen ei ole ollut ajankohtaista. Nyt voin kuitenkin vinkata, että siirryn bloggaamaan toisaalle. Sisältö ei sinänsä muutu, paikka vain. Näistä muutoksista tulen ilmoittamaan vielä ihan erikseen, kunhan on antaa linkitkin, minne minua voi seurata. Hiukan jännää kieltämättä.

Uudenvuoden aaton vietämme kotosalla perheen kesken. Anton jo sanoikin, että haluaa olla sisällä, kun oli raketeista puhe. Perinteiseen tapaan ostin meille juustofondue-tarvikkeet ja jotain pientä herkkua käyn vielä huomenna kaupasta poimimassa. Nyt voisin kuitenkin toivotella teille

Onnellista ja jännittävää uutta vuotta 2016!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Onnea uusiin blogituuliin ja koko perheelle uusiin kuvioihin! Ryhdytkö ihan jonkun tietyn sivuston omaksi bloggaajaksi? :)

  Saako muuten uudella, minkä tyyppisiä töitä haet vai kartoitatko työpaikkoja useammalta alalta? Itse media-alalla työskentelevänä olen huomannut työtilanteen olevan erittäin huono..!

  -Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, liityn sellaiseen suht isohkoon blogijoukkoon. Uusi blogialusta lanseerataan tammikuussa, kerron tästä enemmän sitten kunhan on linkki, minne ohjata :)

   Saa toki udella! Työtilanne taitaa olla melkein kaikkialla tosi kurja ja siksi pidänkin aika epätodennäköisenä sitä, että töitä nopeasti löytyisi. Olen melko avoimin mielin; voin siis kyllä tehdä töitä tutkintoni ulkopuoleltakin, mutta en ihan heti ensimmäisten joukossa kassalle ole kuitenkaan menossa. Ideaali tietenkin on, että löytyisi oman alan töitä eli jotain yhteiskuntatieteilijöille sopivaa (esim. Kela työnantajana).

   Poista