Joulu on jo ovella

19.12.15

Tuntuuko teistä siltä, että kirjoittelisin hirmu harvoin? Minusta nimittäin ainakin tuntuu, että pääsen nykyään harmittavan harvoin tänne kirjoittelemaan. 

Nyt kuitenkin meidän jouluaiheisia kuulumisia:Vaikka hankimmekin lahjat jo hyvissä ajoin, niin perinteikkäästi aika viime tipoille meni viimeisten lahjojen paketointi. Tänään nimittäin vuorasin viimeiset lahjukset ja huomenna olisi luvassa meidän joulu part. 1., kun miehen porukat tulevat ennakkojouluilemaan. Huomenna pitäisi myös pakata, koska minä lähden lapsien kera maanantaina Kuopioon ja mies tulee 23. päivä perässä. Sinänsä vähän jänskättää tuo, koska vaikka Kuopiossa onkin vanhempani niin silti minun tulee hoitaa kahden lapsen nukuttamiset ja syöttämiset. Varmasti pärjätään, mutta erilaista se tulee olemaan. Julkisilla en sentään joudu liikkumaan, vaan isäni/veljeni tulevat hakemaan meidät ja lahjat.

Tajusin muuten tuossa jokunen päivä sitten, että en ollut lainkaan kysynyt Antonilta, mitä hän haluaisi joululahjaksi. Anton toki puhuu hyvin ja sen osalta osaisikin sanoa toiveita, mutta jotenkin ajattelin, että ei hän osaa esittää niitä. No kysyin sitten kuitenkin ja oikeastaan arvasinkin hänen vastauksensa lahjatoiveista: "Vaahtokarkkeja". Seuraavaksi Anton sanoi toivovansa pakettia. Kovin vaatimattomat on pojan toiveet ja ne kyllä sitten toteutettiin. Muutenkin vaikka olen sitä mieltä, että lapselle on riittävää 1-2 joululahjaa niin tulihan tuota Antonille hankittua useampi... Tavallaan vähän vahingossa, koska kohdalle sattui hyviä alennuksia sellaisista tuotteista, mitä olisin muutenkin hankkinut - oli joulu tai ei. Isoimpia paketteja emme lähde kuitenkaan kuljettamaan edestakaisin Kuopio-Jyväskylä -välillä, joten Anton saa aukaista osan lahjoistaan huomenna illalla. Myös minä aukaisen täällä olevat pakettini, vaikka sinänsä olisikin tunnelmallisempaa avata ne vasta jouluaattona.  Mutta säästyypähän niiden kuljettamisen vaivalta.

Minulla ei itseasiassa ole kauheasti joulufiilistä, mutta luotan siihen, että kyllä se sieltä vielä aikanaan nousee. Se taitaa olla myös osittain paikkakohtainen juttu, koska olen tottunut viettämään jouluni Kuopiossa. 


Tänään leivoin mokkapaloja ja tein niistä jouluisia kuusia. Näin tuollaisia vastaavia jollain sivustolla, mutta siinä kuuset oltiin tehty suklaakakusta. Sovelsin siis idean mokkapaloihin.

Laittelen vielä jossain vaiheessa hyvät joulun toivotukset, mutta muuten täällä blogirintamalla taitaa hiljaisuus jonkin aikaa jatkua.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mukavaa joulunaikaa teidän perheelle! :) Säännöllisesti käyn täällä lueskelemassa, mutta kommentointi jäänyt viime aikoina. Meille syntyi lokakuussa pieni tyttö, niin yllättäen arki onkin aika vauhdikasta kahden pienen lapsen kanssa, eikä sellaisia omia vapaahetkiä enää löydy niin usein kuin ennen. Ymmärrän siis hyvin, jos sullakin blogihetket vähän vähentyneet :). Kiva kuitenkin, jos kirjoittelet aina kun ehdit ja jaksat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kuin myös! Joskus välillä nämä tutuimmat nimimerkit käy mielessä ja ihan mietin, mitä teidän elämässä mahtaa tapahtua. Ihania kuulumisia siis! Paljon onnea tytöstä ja jaksamista arkeen :)

      Poista