Inspiraation takana Vimma

3.12.15

Saatiin lahjaksi muutama Vimman tuote ystävältäni - onko teille Vimma tuttu? Vimmalta löytyy lasten- ja naistenvaatteita hauskoilla ja omalaatuisilla printeillä. Heidän lettikuosi lienee kaikista tutuin ja suosituin. Laadusta en vielä kokemuksen puutteessa osaa sanoa mitään, mutta ainakin tämä ensimmäinen päälle laitettu vaatekappale inspiroi minua valokuvaamaan.

Meillä tosiaan ollaan taas sairastupa meiningeissä, koska Antonille nousi pari iltaa sitten kuume ja nokka vuotaa kuin mikä. Mutta muuten Anton on iloinen oma itsensä ja napsinkin nämä kuvat samassa, kun heiteltiin palloa. Kuvissa Anton on siis myös oma räkänokkainen itsensä, mutta tavalliseen arkeenhan nämä Vimmankin vaatteet on tarkoitettu... Ja räkänokka on ainakin tällä hetkellä meidän arkea.
Aivan ihana tuo paita, vähän niin kuin maalaus. Jos en nyt ihan väärin käsittänyt, niin kyseessä on printti Maailma muovautuu. Kuvassa Antonilla on koko 90 ja pituutta hänellä itsellään on 85cm. Aavistus piti siis hihoja kääriä, mutta sehän ei mitään haittaa. Vielä löytyisi lapsille kaksi Vimman tuotetta, ehkäpä nekin inspiroi valokuvaamaan...

You Might Also Like

0 kommenttia