Lapset valmiina talveen!

10.11.15

Kuvasin jo jokunen aika sitten Antonin talvivarustusta, mutta kuvat ovat jääneet seisomaan koneelle. Nytkin tässä aloittaessani kirjoittamaan kysyn itseltäni, miksi oikein teen tämän postauksen mutta menköönsä nyt sitten.

Antonilla oli viime talvena Ticket To Heavenin babybaggie koossa 80. Muistan, miten aikoinaan pähkäilin, mahtuukohan Anton siihen koko talveksi... ja nyt tuo huvittaa, koska kyseinen talvihaalari mahtuu Antonille vieläkin. Tosin hihat ja lahkeet alkavat olemaan nafteja laajempiin liikeratoihin, joten hyvä kuitenkin, että löytyy isompi Reiman haalari (kokoa 92) myös kaapista.Tämä TTH-haalari on koostumukseltaan jokseenkin erilainen kuin Reiman. Mitä seurasin Antonin liikehdintää, niin hän vaikutti liikkuvan sulavammin Reiman haalarissa, vaikka tuo Reima onkin se isompi. Tuo johtunee siitä, että TTH on vahamaisempi ja aavistuksen paksumpi kun taas Reiman liukaspintainen ja enemmän kehon liikkeisiin sulautuva. Mutta minulla on sellainen aavistus, että TTH-haalari saattaisi olla lämpimämpi kuin tuo Reiman. Antonia ei ainakaan viime talvena paleltanut yhtään tässä, vaikka hän ei vielä tuolloin ollut kovin liikkuvaa sorttia.Kenkinä Antonilla on tosiaan ne Superfitin goret ja hatuksi hommasin jo syksyn alussa tuon Reiman villapipon. Päädyin ottamaan Antonille myös talvihanskat sitten Reimalta, koska lukemani mukaan Reiman hanskat ovat säilyneet aina priimakunnossa ja Antonin hanskat menenee aikanaan Sofialle. Ostopäätökseen vaikutti myös se, että Reiman Poimii-hanskoista löytyy vetoketju helpottamaan pukemista sekä ne saa rumpukuivata, minkä ansiosta koen ainakin toistaiseksi yhdet talvihanskat Antonille riittäviksi. Hanskat eivät päässeet kuvaan, mutta ne ovat saman harmaan sävyiset kuin Antonin pipokin. 

Antonille löytyy lisäksi villahaalari ja fleecekauluri. Yritän vielä katsella, josko löytäisin jonkun kaulaliinan, vaikkakaan en ole ihan varma, onko sellaiset miten tarpeellisia, jos kaulan suojaa ns. puvun sisältä päin.

Sofian talvikamppeita en jaksanut valokuvata, mutta kokosin ne tähän:


Sofia mahtunee koko talven tuohon vuoden 2013 äitiyspakkauksen toppahaalariin, mikä saatiin Antonille. Samoja toppahanskoja ja töppösiä käytämme myös, jos nuo ei mahdu koko talvea niin sitten pitää jostain etsiä isompaa. Uuden talvimyssyn hankin kuitenkin Sofialle, kun sellainen sattui löytymään hyvällä hintaa. Uutena vauvahankintana meille tuli myös lämpöpussi. Anton mahtui vauvatalvensa viettämään kopassa, mutta Sofialla tuo ei ole tuplissa mahdollista. Näinpä ollen jollyroomilta tilattiin pari kuukautta sitten tuo Petite Cherien lämpöpussukka, joka on itseasiassa jo rattaissa käytössä. Käyttökokemuksista täytyy mainita se, että noissa pussukoissa on aivan raivostuttava vetoketjusysteemi. Kangas"lärpäke" siellä vetoketjun takana pyrkii koko ajan siihen ketjun väliin ja siinä sitä sitten saa rumpata vetoketjua edestakaisin ja irroitella sitä kangasta... Tämä siis tiedoksi, mikäli joku tuon merkin pussia kaavailee. Muuten pussi vaikuttaa kyllä hyvältä. Sofialle löytyy myös villa- ja fleecehaalarit.

Näillä varustein meidän lapset siis ottavat talven vastaan. Hauska juttu muuten, että meidän perheeltä löytyy nyt paljon punaista tulevalle talvelle... Sattuman kautta kun tuo lämpöpussikin on punasävytteinen.

Jos joltain nyt sattuu vielä talvivaatteita puuttumaan, niin kannattanee ainakin vilkaista Reiman nettisivuille. Sieltä löytyy joitain tarjoustuotteita ja tämän viikon ajan saa ilmaiset toimitukset.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Antonin pipo on suloinen :) Minä tilasin myös Reimalta pojalle talvihaalarin. Vaikuttaa hyvältä, vaikka ei vielä käyttökokemusta ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ihastuin kyllä tuohon pipoon heti ensisilmäyksellä ja ajattelin sen sopivan hyvin tuon punaisen haalarin kaveriksi :) Meiltä löytyy nyt kaapista jo useampi Reiman vaate, vaikka itseasiassa tämä talvihaalari tulee olemaan ensimmäinen Reiman ulkovaate käytössä :D

      Poista