Viikon kuulumiset

23.10.15

Niin se vaan on ehtinyt taas melkein viikko vierähtämään viime postauksesta. Olen tässä välin muutaman kerran käynyt blogin ääressä, mutta luonnoksiinhan ne tekstit on taas jääneet. Olen myös ihan vakavasti miettinyt tämän blogin kohtaloa, sitä mitä minä oikein haluan tällä saavuttaa. Paikoin nimittäin on tuntunut järjettömältä tulla horisemaan meidän puuhista. Vaikea sanoa, miksi tuo on juuri nyt alkanut tuntumaan järjettömältä. Kävijämäärätkin ovat olleet laskussa sen jälkeen, kun olen tiputtanut kirjoitustahtia. Se ei minua niinkään harmita, enemmän minua kiinnostaisi olla perillä niistä syistä, miksi minä tätä kirjottaisin.

Tulin sitten tänään ajatuksissani siihen tulokseen, että kirjoittaminen on yksi hyvä tapa kehittää itseään. Tietenkään en kirjoita tätä blogia sillä tavalla, että viilaan jokaista kirjoitusvirhettä tai pyrkisin runoilemaan kaunokirjallisesti, mutta uskon kuitenkin, että tällainenkin kirjoittamisen muoto ylläpitää ja kehittää ilmaisun keinoja. Toisekseen pidän myös valokuvaamisesta ja on selvästi ollut niin, että blogi inspiroi myös valokuvaamaan. Näiden ajatuksien pohjalta puhuttiin myös miehen kanssa sitä, että voisin saada ottaa enemmän aikaa blogille. Mutta tulevaisuus näyttää, millaisena tämä blogi nyt päätyy jatkamaan.

Sitten muihin kuluneen viikon höpinöihin:

Kävimme viime viikonloppuna tosiaan Kuopiossa yhden yön reissulla. Siellä ollessamme saimme ikäviä suru-uutisia: yksi läheinen oli kuollut. Tämä oli odotettavissa, joten sinänsä mitään yllätystä siinä ei ollut, mutta silti se tuntuu erikoiselta, kun sellainen ihminen häviää, joka on ollut tavallaan läsnä koko elämäni ajan. Hautajaiset ovat ensi kuun puolivälissä.

Keskiviikkona kävin näöntarkastuksessa. Specsaversilta mies pongasi kampanjan, että siellä on nyt 25. päivään asti kokonaisvaltainen näöntarkastus 0€ ja samassa osallistuu New York -lentolippujen arvontaan. Useampi oli ehdottanut sitä näöntarkastusta niiden päänsärkyjeni takia ja olihan siinä muutenkin hyvä käydä.

Mitäs siellä sitten paljastui? No lasejahan se optikko suositteli tarkastuksen jälkeen. Kuulema hajataittoa löytyy molemmista silmistä tietyiltä asteilta ja aavistus voimakkuutta saisi olla linssissä lähinäköön. Arveli, että tuo hajataitto voi hyvinkin olla syynä päänsärkyihin ja erityisesti se selittää, miksi minulla on paikoin tosi väsyneen oloiset silmät. Laseja minun olisi siis hyvä käyttää lukiessani tai tuijottaessani näyttöpäätteitä läheltä. Ei ne lasit välttämättä päänsärkyjäni poista, mutta on niitä syytä käyttää kuitenkin.

Siinä, kun odottelin aikaani näöntarkastukseen, kävin Marimekon liikkeessä ja päädyin hankkimaan itselleni sen pussukan, mitä olin mielissäni hypistellyt. Kuitenkin ostoksen jälkeen jäi vähän sellainen huono omatunto ja jäin miettimään, mikäköhän siinä oikein on, että lapsilleen ostaa kyllä vaatetta jos toistakin mutta sitten itselleen ostaessa on paljon vaikeampi mieltää teko hyväksytyksi. No nyt minulla sitten on tuo ensimmäinen oma Marimekon tuote:


Muuten tähän viikkoon on kuulunut tavanomaista enemmän väsymystä ja sitä myötä myös kireyttä. Mietin, tekeeköhän Sofia hampaita, kun hän on jo jonkin aikaa kuolannut niin paljon ja nyt on tullut yöheräämisiäkin kuvioihin mukaan.

Kuinka teidän viikko on sujunut?

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Nyt vain pinnallinen kommentti tuohon Marimekko-asiaan. Kaupunkiimme oli ilmestynyt monen vuoden tauon jälkeen Marimekon liike ja sinun inspiroimana menin ohi kulkiessani käymään ja joulupukin listalle päätyy tuollainen pussukka hieman graafisemmalla kuviolla. Minulla on ollut vanha kunnon unikko-pussukka meikkipussina kaikki nämä vuodet siitä asti kun unikkokuosi nousi pinnalle ja sen voisi jo päivittää uuteen (on muuten säilynyt hyvänä).
  Osanottoni läheisen poismenon johdosta.

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pussukoita tosiaan löytyy aika monissa kuosissa ja oli siellä useampi kiva, mutta tykästyin tuohon Mini unikkoon osittain sen klassisuuden takia. Se on mukavalla tavalla perinteikkään marimekkomainen :) Ja kiva kuulla, että hyvänä on pysynyt!

   Kiitos!

   Poista