Pipi

25.10.15

Antonille nousi eilen kuume. En ole aivan sataprosenttisen varma syystä, mutta kallistuisin siihen, että hänellä on nyt ekaa kertaa joku bakteeri/viruspohjainen flunssa. Kyllähän tuo päälle kaksi vuotta on melko kiitettävä aika ilman kummempia sairasteluita. Antonille on siis noussut lähinnä kuumetta joko rokotuksien tai hampaan tulojen yhteydessä.

Minulla on myös hiukan koskenut kurkkuun, joka tukisi sitä, että jotkin pöpöt liikkuu keskuudessamme. Usein minulle on kuitenkin käynyt niin, että pääsee tulemaan se "olenkohan tulossa kipeäksi" -olo, mutta siihen se sitten jääkin. Toivon, että nytkin keho taistelisi vastaan eikä tarvitsisi sairastella sen kummemmin. Varsinkin, jos lapset/lapsi on kipeänä ja täytyy olla hänen tukenaan. Viime yö menikin hyppiessä huoneesta toiseen, kun Anton heräili usein ja piti sen verran ääntä, että herätteli myös Sofiaa. Mies hoiti alkuyön ja minä lopun.

Anton vetäisi tänään neljän tunnin päiväunet, että selvästi on puhti poissa. Mutta kyllä tuo paikoin jaksaa olla entinen oma itsensä ja kertoi tänään ihanaa juttua siitä, kuinka maailmassa on paljon ihmisiä ja ne on supersankareita ja myös hän itse on supersankari. Jokainen ihminen on siis vähän niin kuin oman elämänsä supersankari, aika syvällistä settiä tuollaiselta päälle kaksivuotiaalta.

Nyt menen halailemaan pikkupotilasta.


You Might Also Like

0 kommenttia