Baby Björn Balance Soft - tykkään!

12.10.15

Aika usein tulee kirjoitettua tavaroista ja tuotteista juuri, kun ne on hankkinut. Nyt halusin kuitenkin kertoa tästä yhdestä esineestä, johon olen ollut todella tyytyväinen:Baby Björnin Balance Soft -sitteri on ollut kyllä tämän toisen vauva-ajan hyödyllisin kapistus heti tuplien jälkeen. Sitteri on ainakin näin pienellä ikäerolla ollut siinä suhteessa tarpeellinen, että se antaa vauvalle suojaa. En erityisemmin ole uskaltanut jättää Sofiaa lattialle muuten kuin, jos pystyn olemaan siinä samassa hänen kanssaan. Anton menee ja juoksee eikä aina tajua varoa niin hyvin kuin pitäisi. Muutenkin sitterin avulla olen voinut poistua pikaisesti vaikka pissalle, vaikka lapset ovat olohuoneessa keskenään.

No toki voisi ajatella, että sitteri kuin sitteri ajaa sen sitterin asian. Tavallaan kyllä, mutta toisaalta taas ei. Antonilla oli käytössä sellainen halvempi ja ns. perusmallinen sitteri, merkkiäkään en nyt muista. Oli se ihan ok, mutta näin jälkikäteen ajateltuna, on Baby Björnin sitteri selvästi parempi. Se, mistä pidän tässä sitterissä aivan mielettömästi, on kokonaissuunnittelu. Hah, eli periaatteessa koko sitteri. Sitteri on todella yksinkertainen, mutta samassa todella toimivaksi tehty. Erityisen paljon kiitosta antaisin sille, miten nopeasti kankaan pystyy irrottamaan. Me ei tosiaan olla Sofialla pidetty tuossa mitään suojapeittoa, koska hän ei kovinkaan puklaile. Kakkavahinkoja on kuitenkin päässyt käymään ja sitten nuo kankaat onkin saanut irroitettua kymmenessä sekunnissa. Konepesu on kestänyt 30min ja me uskalsimme laittaa sen jopa kuivuriin hellävaraiselle ja siten ollaan saatu puhdas ja kuiva sitterikangas alta tunnin takaisin sitterirunkoon kiinni. Ja niin nopeasti sujahtaa kangas takaisin myös paikalleen!

Tykkään todella paljon sitterin ulkonäöstäkin, mutta kyllä se käyttö loppupeleissä vaikuttaa siihen, kokeeko tuotteen hyväksi. Hintaa tällä on ja aikoinaan kieltämättä kauhistelinkin, miten kallis tämä on. Mutta nyt voin sanoa, että on hintansa arvoinen. Erityisesti kun käsittääkseni jälleenmyyntiarvokin näissä on hyvä. Tykkään, tykkään ja tykkään! Ja niin tykkää muuten Sofiakin.

Niin ja sittereiden ergonomisuudesta ollaan aika montaa mieltä. Uskoisin, että tämä Baby Björnin sitteri on suunniteltu mahdollisimman hyväksi lapsen kehitykselle. Mutta tietenkään tässäkään ei vauvaa tuntitolkulla kannata pitää.

Pienenä vinkkinä vielä, että näitä Baby Björnin Balance Soft -sittereitä on näkynyt viime aikoina tarjouksessa lekmer.fi -sivustolla.

You Might Also Like

0 kommenttia