Hääjuhlat 2/3

15.9.15

Viime lauantaina juhlimme häitämme pienellä kaveriporukalla täällä meillä. Tämä oli kaverijuhlien ensimmäinen osio kahdesta juhlasta, sillä miehen "jätkäporukka" sattui olemaan juuri kuluneena viikonloppuna risteilyllä, joten pidämme heille sitten vielä toiset juhlat nyt. Mies ehdotti, että minä teen tarjoiltavat juhlat tähän ensimmäiseen ja hän huolehtii toisen juhlan tarjottavista, koska vähän murehdin miehelle, että en ehkä itse jaksaisi olla tekemässä kahden juhlan syötäviä niin lyhyellä aikavälillä. Mielenkiinnolla seuraankin, millaiset syötävät mies nyt tulevaksi lauantaiksi tekee.

Minun tekemät tarjottavat ei mennyt lauantaina täysin putkeen, mutta tuo on aika tyypillistä, että jokin onnistuu ja sitten kuitenkin jossain muussa menee pieleen. Muffinsien suklaakreemistä tuli jostain syystä litkumaista enkä siis saanut niistä niin visuaalisesti miellyttäviä, mutta maku oli kyllä sama.

Jatkoin todella pitkästä aikaa jopa keskustan yöhön ja mies jäi kotiin lapsien takia. Tulipahan todettua taas tuon illan jälkeen, että minulla ei erityisemmin ole ikävä alkoholia ja jos sitä sen kerran/pari ottaa vuoteen, niin sekin on turhaa. Hauskaa oli kyllä, mutta olisi sitä varmaan ollut hauskaa ilman sitä alkoholiakin.

You Might Also Like

0 kommenttia