Ylläripylläri tv-taso (+alevinkki)

1.8.15

Tämäkin kirjoitus on pitänyt tehdä tässä jo viikon verran. Sitä kun ei ehdi oikein koneelle sitä mukaa, mitä olisi kirjoitettavaa... Antonin synttäreistäkin pitäisi vielä sananen ylös raapustaa. Mutta nyt tämä asia vielä tähän päivään, koska alevinkillä alkaa olla jo kiirus.

Ennen Espoon matkaani selailin netanttilan top 20 myydyintä listaa. Aina välillä tulee tuo katsottua, koska kiinnostaa mitä ihmiset ostaa ja sieltä yleensä pongaa parhaimmat löydöt - kuten tämänkin. Tarjouksesta löytyi Dallas-niminen tv-taso -75% alennuksessa, linkkiä klik klik. Nyt kun tätä kirjoitan, niin nettikauppa näyttää, että olisi 5kpl jäljellä. Tosin mainittakoon, että kun me tuon tilasimme, niin tuotteen sai tilattua joko kauppaan noudettavaksi tai ottaa kotiinkuljetuksella, joka maksoi 10€. En tiedä, miksi tuo toimitustapa ja hinta on nyt muutettu.

Mutta meillä tuo on ollut olkkarissa jo päälle viikon verran. Entinen tv-taso oltiin tosiaan saatu käytettynä ja vuoden alussahan sitä tuunattiin valkeaksi. Tämän kohdalla oli hiukan poikkeuksellista se, että mies oli innokkaammin tämän hankkimassa kuin minä. Hiukan nimittäin epäilytti tuo tv-tason materiaali, mutta sitten tuumailin, että nykyään monet, hintavammatkin, on tuota samaa lastulevymuovimateriaalia. Ja viidenkympin tv-taso on kuitenkin vielä sen verran pieni hankinta, että siihen ei tarvitse vuosikymmeniksi sitoutua. Vaikka ihan nätti tuokin minusta on ja avarsi olohuonetta yllättävän paljon.
Eipä ole tullut myöskään täällä mainittua, että meille ilmestyi jo joitain kuukausia sitten olohuoneeseen myös nuo Harman Kardon -kaiuttimet. Meillä oli entuudestaan bluray-kotiteatterisysteemi, mutta minulla meni hermot siihen kun piti lukuisilla eri kaukosäätimillä säätää tuota tv-pistettä. Eikä meillä tosiaan ole tarve dvd-soittimelle, niin sinänsä se oli turhakin. Lisäksi mies oli varsin tyytyväinen noiden kaiuttimien äänenlaatuun. Saatiin sitten vaihdossa nuo.

Televisio meillä on ollut myös jo vuoden vaihteesta. Meillä kävi tuonkin suhteen melkoinen tuuri, minkä käänteitä en oikeastaan jaksa tässä selittää. Lyhykäisyydessään kuitenkin saimme vaihdettua kaksi televisiota tuollaiseen 50 tuumaiseen 4k-televisioon. Onnea oli hyvä tarjous, sattuma ja miehen isä. 4k:ta aika vähän on vielä tarjolla, mutta me pääsääntöisesti muutenkin käytämme Netflixiä ja sieltähän joitain ohjelmia voi katsoa tuolla resoluutiolla. Ja on muuten aika huikea se kuva! Näillä systeemeillä ihan mielellään katsoo elokuvat kotona sen sijaan, että käyttäisi rahansa elokuvalippuun.

Niin ja mainittakoon vielä, että enää ei kyllä mies yhtään vastustele tuota valkoista sisustuksessa. Ehkä hän on sitten huomannut, miten paljon valoisuutta se tuo näihin huoneisiin. Vielä kun joskus saisi tuon kirjahyllyn uusittua, niin olohuone olisi sitten siinä. Nyt tosin tuo tumma hylly pitäisi siirtää vielä aavistuksen lähemmäksi tv-tasoa, mutta se on aina unohduksissa tai laiskuuksissa jäänyt. Kenties menisin raivaamaan sen nyt, kun lapsetkin ovat vielä päiväunilla...

You Might Also Like

0 kommenttia