Iltahöpinät

7.8.15

Heipä hei ja hyvää iltaa. Me tosiaan lähdemme huomenna aamusta ajelemaan Kuopioon päin ja ajattelin tässä ennen nukkumaan käymistä tulla yleishöpisemään blogiin kerta sitten tulee taas ainakin parin päivän tauko.


Aikaisemmin ehdinkin kirjoitella jo niistä kengistä, mitkä tilasimme Antonille Lekmeriltä. Sieltä kuitenkin sitten ilmoitettiin, että kyseiset kengät olivat loppuneet varastolta, joten se tilaus peruuntui. En sitten oikein jaksanut jäädä miettimään sen kummemmin, ottaisimme jotkut muut kengät vaan googletin, mistä nämä hyväksi todetut saisi suht edullisesti. Nämä ruskeat yksilöt tulivat maksamaan hitusen enemmän kuin ne Lekmerillä tarjouksessa olleet, mutta oikeastaan pidän enemmän näistä ruskeista kuin niistä keltaisista. Tämä kenkä on Antonille vielä aavistuksen liian iso, mutta kokoa pienempi olisi taas saattanut ehtiä mennä liian nopeasti pieneksi. Joten mennään nyt vielä tätä loppukesää lenkkareilla ja otetaan nahkakengät käyttöön sitten, kun jalka on niihin ehtinyt vähän kasvamaan. 

Turha ehkä toivoa, että nämä samat kengät menisivät Antonille ensi keväällä mutta päätettiin säästää Sofiaa varten näitä nahkakenkiä sillä tavalla, että hankimme kyllä Sofialle lähtökohtaisesti omat kengät uusina, mutta jos sitten tulee tilanteita, missä esimerkiksi välikausikengät menee hänelle pieneksi juuri ennen kuin olisi tarve siirtyä talvikenkiin, niin voi tyyliin kuukauden tai päälle mennä sitten veljensä vanhoilla. Mikäli siis sattuisi niin, että Antonin kengät olisivat sitten sopivat tuossa tilanteessa.


Meillä on kotona tapahtunut tässä päälle kuukauden sisällä aika paljon muutoksia, suurin muutos on tapahtunut Antonin huoneessa. Se on jo iso muutos, että nykyään huone on tosiaan ihan vain lastenhuone. Uhrauduimme mieheni kanssa ja teimme meille yhteisen tietokonepisteen, jotta saimme miehen tietokoneen pois Antonin huoneesta. Kirjoittelen näistä kodinmuutoksista sitten, kun tuntuu, että täällä on riittävän valmista. Kauppalistaa olisi Ikeaan, mutta huomenna ostan sieltä vain muutamia pikkujuttuja. Tavallaan onni, että Ikea löytyy samasta kaupungista kuin vanhempani.

Sunnuntaina sitten juhlitaan pikkuveljeäni, joka pääsee ripiltä. Annamme hänelle lahjaksi miehen tietokonenäytön. Alkuun meinasimme antaa ihan vain rahaa, mutta kerta meille nyt sattui jäämään yksi näyttö ylimääräiseksi, niin uskoisin että veljeni on varsin hyvillään 24-tuumaisesta full hd-näytöstä. Samassa juhlatapahtumassa minun isovanhemmat näkevät Sofian ensimmäistä kertaa. Sinänsä jännä ajatella, että he näkevät hänet vasta nyt. Minulle kun Sofia on jo niin tuttu ja arkinen, kaikella ihanalla tavalla kuitenkin.


Kirjoittelin aikaisemmin mahdollisuudesta luopua Brio Smile -vaunuista. Niin me sitten tehtiin ja nyt vaunut ovat uudessa kodissa. Ikävä on, mutta oli tämä varmasti meille ihan hyvä ratkaisu tähän hetkeen. Ja olen iloinen, että vaunut eivät menneet aivan satunnaiselle perheelle.

Asiasta taas kolmanteen: Minusta tuntuu vähän hassulta se, kun monessa paikkaa hehkutetaan että nyt kesä vihdoin alkaa ja itse olen jotenkin ihan jo syksyssä. Miellän kyllä elokuun vielä kesäkuukaudeksi, mutta kun nyt on ollut niin viileä kesä, niin on totaalisen tottunut kulkemaan pitkissä housuissa ja pitkähihaisessa. Tänäänkin menin sellaisessa vaatetuksessa, että kuumahan siinä tuli mutta ei käynyt kotona mielessäkään, että lähtisin liikenteeseen shortseissa.


Nyt minä taidan mennä pehkuihin kerta huomenna on toimintapäivä ja aamulla on vielä ehdittävä viimeistelemään pakkaaminen. Se on muuten hassua, että kun lähtee tällä porukalla vain yhdeksi yöksi kylään niin se on silti lähdettävä melko ison laukun kanssa ja jääkaapin ovessa on lista asioista, mitkä pitää muistaa vielä pakata hetkeä ennen lähtöä. Kuopion reissu onkin meidän ensimmäinen matka tällaisena nelihenkisenä perheenä. 

Postauksen kuvat olivat muuten instagram-tililtäni. Minua ja meidän touhuja voi seurailla nimellä @haeltoss . 

You Might Also Like

0 kommenttia