Tänään se tapahtui...

1.7.15

...tai sanotaanko, että tänään se ei jäänyt yhtään epäselväksi - Sofian hymy siis. Hymyä onkin väläytelty sitten tänään ihan useampaan kertaan.


Sofia onkin tänään tasan viisiviikkoinen. Tavallaan hyvin lyhyt aika, mutta silti tuntuu, että hän olisi ollut meillä jo pitkään. Ehkä se on sitten sitä, kun on vaikea jo kuvitella, että häntä ei olisi.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana, kun sait napattua kuvan! Meidän poitsu on tänään kahdeksan viikkoa vanha ja hymyjä on tullut todella satunnaisesti parin viikon ajan, eikä tietenkään ole ollut kameraa (saati noita kortteja) lähettyvillä. On ne kyllä suloisia, kun alkaa tulla enemmän ilmeitä, ei olla enää koko ajan kulmat kurtussa :D -katrisohvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi toki parempi, että olisi kameralla tehnyt kokotarkan kuvan mutta eipä tuossa tilanteessa ehdi kameraa säätämään kun onni tosiaan on, jos sen hymyn ehtii ikuistamaan :D Kyllä se heti tekee lapsen jotenkin persoonallisemmaksi, kun hän alkaa hymyilemään. Ja muutenkin mukava saada jonkinlaista vastakontaktia :)

   Poista
 2. Ihana hymytyttö <3. Onko Anton osoittanut mitään mustasukkaisuuden merkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mieleen kyllä tule mitään tapauksia, milloin Anton olisi ollut mustasukkainen... Hän enemmänkin tulee innoissaan minun viereen silloin, kun Sofiaa imetän ja Anton välillä saattaa sanoa, jos hän näkee jonkin Sofian tavaran, että se on Sofian. Hauskasti Anton on myös ottanut isoveljen roolin siinä, että hän komentaa Sofiaa tapaan "ei kätiä tuuhun"= ei käsiä suuhun :D Tuo tulee varmaan siitä, kun olen pyytänyt Antonia ottamaan kädet pois suusta, jos on sormiaan syönyt.

   Poista