Pikaiset kiireen keskeltä

9.7.15

Pikaiset kuulumiset, koska tämä viikko on ollut aika kiireinen ja kiire vaan pahenee tässä lauantaita kohden.

Käytiin tänään Sofian neuvolalääkärissä. Hänelle annettiin ensimmäinen rokote, tosin suun kautta. Aika hienosti juuri näin nimiäisten alla, mutta jospa hänelle ei tulisi mitään suurempia vaivoja. Painoa oli tullut hyvin, nyt hän painaa 4500 grammaa ja hiukan päälle. Pituutta taas oli tullut maltillisemmin, mikä tosin ihmetyttää kun vaatteetkin on jo niin paljon napakampia... mutta toisaalta syöhän se paksuuskin vaatteesta pituutta. 53cm oli siis Sofia pitkä tänään.

Niin ja tosiaan, eilenhän Sofia täytti huikeat kuusi viikkoa. Kohta hän menee jo kouluun ja sitä rataa...


Tänään Sofian kokonimi oltiin merkattu virallisesti rekisteriin. Pyrin paljastamaan nimen täällä blogissa lauantaina, mikäli ehdin vain kirjoittamaan. Tänään pyöräytin kaksi pellillistä piirakkaa pakkaseen ja huomenna on sitten tehopäivä leipomusten suhteen. Tekolistalla olisi ainakin kolme kakkua ja kolme suolaista. Pakko olisi ehtiä laittamaan koristelujakin jo edellisenä iltana, koska lauantaina haluaisin keskittyä pitkälti vain itseni laittamiseen ja viimesilauksiin. Yksi ystävä saapuu jo huomenna, niin eiköhän se siitä kun on toinen auttamassa ja mies viihdyttää lapsia. Sitten välillä hyppäsen imettämään, koska sitä mies ei voi puolestani hoitaa.

Juhlapukeutuminen on muuten aiheuttanut aivan suunnatonta päänvaivaa. Kaikki vaatteet näyttävät mielestäni päälläni huonoilta, tai no lähinnä näytän siltä että olisin seitsemännellä kuulla raskaana. Kovasti mies yrittää sanoa, että kyllä se siitä ja täytyy nyt vain hyväksyä, että maha on mitä on ja "eihän tässä ole mennyt kuin vasta kuusi viikkoa synnytyksestä". Jep jep, mutta ahdistaa silti. Toivoisin, että näyttäisin yhtä hyvältä kuin miltä tuntuu. Mekko kuitenkin löytyi juhliin ja vähän yllättäen mies sen valikoi kaupasta minulle sovitettavaksi. Hiukan aristelin printtiä, mutta kesäinen se on ainakin. Ehkä mekosta vilahtaa täällä myöhemmin kuvia.

Paljon on tehtävää, kun päätin tehdä kaiken itse. Mies kylläkin huolehti kodin siivoamisen. Nyt blogi ei varmaan päivitykään taas pariin päivään, mutta palaillaan taas. Loppuun vielä tämä toinen ihana:


You Might Also Like

2 kommenttia