Juhlahumussa

12.7.15

Ja näin on nimiäiset ja valmistujaisjuhlat takana. Vieraita oli noin parikymmentä, viime hetkillä neljä ihmistä joutui peruttamaan tulonsa. Ikävä kyllä kyseessä oli juurikin isovanhempani, joten he eivät ole nähneet Sofiaa vielä. Muuten juhlat olivat onnistuneet enkä ollut mitenkään ylirasittunut, vaikka päätin tehdä kaikki tarjottavat itse (tai tarkemminkin osittain ystäväni avustuksella).

Juhlat olivat rennot: alkuun oli tervetulotoivotus ja nimen paljastus. Loppuaikana keskityttiin syömiseen ja sosialisointiin. Näissä tapahtumissa on tosin se ikävä puoli, että kun tulee useita ihmisiä ja monia ei ole nähnyt pitkiin aikoihin, niin tuntuu että lyhyeksi jää keskusteluaika kaikkien kanssa, kun pitää kierrellä ympäriinsä. Mutta sentään pääsee näkemään ja juttelemaan, vaikkakin sitten vain hetkeksi.

Suurin osa muisti minua ja Sofiaa lahjalla, mikä antaa meille osittain vapaat kädet päättää, mitä lahjalla halutaan hankkia. Nuo lahjakortit ja vastaavat onkin hyviä, koska kuten jo aikaisemmin ilmaisin, niin aika vähän meillä on nyt tämän hetkisiä tarpeita. Muuten Sofia sai metallisen säästölippaan, satukirjan, hiukan "arki"vaatteita, Reiman fleecehaalarin (jonka minä tosin valitsin hänelle), Ainun pupupehmolelun ja metallisen valokuvakehysalbumin kaiverruksineen. Minä sain lisäksi ystäviltäni hajuveden. 

Sofia nukkui pitkälti koko juhla-ajan. Välillä hän kävi hereillä ja kerran syötin hänet juhlien aikana, mutta muuten hän oli tyytyväisenä ja kulki sylistä toiseen. Siinä missä Sofiaa ihasteltiin kovasti niin kyllä Antonkin sulatti ihmisten sydämet. Jännä kyllä, Anton ei vierastanut ollenkaan ketään vaan puhua pälpätti kaikille ja pyysi joitain huoneeseensa leikkimään. 

Harmittavasti Sofiasta ei tullut nyt juhlista kovinkaan hyvin kuvia, mutta niitä takuulla löytyy vieraiden kameroista. Muutenkin kävi vähän perinteiset, että ei tullut kaikista haluamistani asioista kuvia kerta itse en siihen kuvaamiseen niin keskittynyt... Mutta tässäpä nyt jotain kuvasaldoa, mitä muistikortiltamme löytyi. Näissä nyt näkyy mm. se juhlamekko, mihin päädyin tuskallisten tuntien pähkäilyn jälkeen.

Tarjoiltavina oli muuten vadelma-valkosuklaamoussetäytekakku, mansikkarahkakakku, Daimvalkosuklaajuustokakku, kinkkupiirakkaa, välimerenpiirakkaa, broilerikolmiovoileipiä, lohirullia, juustokierteitä, mansikoita, keksejä ja vaahtokarkkeja. Juomina kahvia, kivennäisvesiä ja limppareita.You Might Also Like

2 kommenttia