Pinkkii, pinkkii, pinkkii... ja ripaus keltaista

9.6.15

Olen ollut kohta kaksi viikkoa tytön äiti. Tänä aikana olen käynyt kolme kertaa keskustassa sillä tavalla, että mukaan on tarttunut jotain vaatetta Sofialle. Ja täytyy muuten sanoa, että vaaleanpunainen alkaa jo hiukan kyllästyttää. 

Ongelma taitaa olla lähinnä siinä, että pikkuvauvojen puolelta löytyy eniten sitä vaaleanpunaista, vaaleansinistä tai sitten "sukupuolineutraalia" beigeä. Toki niitä poikkeuksiakin löytyy, mutta olen silti hiukan yllättynyt, miten paljon tyttövauvojenkin vaatteet ovat tietyn värimaailman kyllästämiä. 

Tänään oli Lindexillä alennukset ja poiminkin sieltä joitain sopivan hintaisia ja kivan näköisiä tuotteita:


Kaikki sattui olemaan vaaleanpunaisia, koska erityisemmin ei ollut tarjolla muita värejä. En niitä sinisiä vaatteitakaan kovinkaan halua ostaa, koska niistäkin on edelleen ähky Antonin vauva-ajoilta. Mieluummin ostan vastapainoksi sitten sitä vaaleanpunaista kerta Sofia tulee käyttämään myös Antonin vanhoja vaatteita.

Piti ostaa Sofialle myös muutama lyhythihainen valmiiksi kesän hellepäiviin ja tuolloinkin päädyin vaaleanpunaiseen, mutta nuo flamingot ovat kyllä melko hurmaavat:


Yhdet ei-vaaleanpunaiset-housut kyllä löytyivät. Tai löytyihän niitä oikeastaan paritkin, mutta yhdet raaskin ostaa näin alkuun, kun olivat vielä normaalihintaiset. Yritän siis jaksaa odotella vielä, että alkaa kunnolla kesäalet ja sitten poimia vaatetta talteen. Mutta siis tällaiset banaanihousut lähtivän Lindexiltä:


Useimmat vaatteet ovat kokoa 62, mitkä tuntuvat kyllä hirmu isoilta noiden 56 vaatteiden rinnalla, mitkä nyt on käytössä... Mutta en oikein uskaltanut ostaa enää tuossa 56 koossa kerta vauvat kasvaa niin hirmuista vauhtia. Katsoin Antonin äitiyskortista, että hän oli kolmena ekana elinviikkonaan kerännyt painoa yli kilon. Huh.

You Might Also Like

0 kommenttia