Pikkuvauvan vaatepäivitystä

23.6.15

Jotkut varmasti jo eilen huomasivatkin instagramin puolelta, että lähdin etsimään kaupungilta Sofialle isompia vaatteita. Tarkalleen ottaen tarkoitus oli löytää ainakin 62 koon kietaisubodeja. Kävin aikaisemmin läpi kaikki varaston lapsenvaatelaatikot ja yllättäen en löytänyt kuin muutaman Antonin vanhan 62 vaatteen. Joko olen heittänyt huonolaatuiset pois tai sitten me skipattiin tuo koko Antonin kanssa kokonaan. Outoa. Sofia on kuitenkin varmasti parin viikon kuluessa siirtymässä 62 kokoon kerta 56 vaatteissa ei oikein enää ole kasvuvaraa.

Lähdin myös ensimmäistä kertaa ulos asunnosta molempien lapsien kera ilman, että mies oli mukana. Tosin mies tuli myöhemmin perässä kantamaan ruokaostokset.


Odotetusti kietaisubodeja ei kovin kummoisesti alehyllyistä löytynyt, joten päädyin ostamaan ne normaalihintaisena. Koin ristiriitaisia fiiliksiä siitä, ostaako Sofialle perushalpoja mutta myös jokseenkin tylsiä bodyja vai kivempia mutta kalliimpia. Eihän tuo 62 kokokaan kovin montaa kuukautta mahdu nimittäin päälle. Tein sitten kompromissin ja ostin kaksi kalliimpaa ja yhden halvemman setin. Yläkuvan bodyt on Lindexiltä, mistä muuten löytyikin paras valikoima kietaisubodeja. Alakuvan bodyt on H&M:ltä.Lindexin alerekistä lähti myös nämä mukaan:


Yritin muuten välttää vaaleanpunaista, mutta nämä sukkaparit lähtivät 1,50 eurolla mukaan.


Nämä housut otin koossa 68, koska ovat hiukan paksumpaa collegea eikä ohutta trikoota. Nuo haalarihousut menee varmasti myös vielä talvellakin, koska saman malliset mutta eri värillä löytyy Antonin vanhoista vaatteista. Ostin toiset kuitenkin, koska ne toimii hyvin talvena tuoden lämpöä rintakehälle ja haaroista löytyy kuitenkin napit, mikä helpottaa vaipanvaihtoa. Tällä tavalla sitä tulee aina pähkäiltyä, millaisia vaatteita kannattaa hankkia.


Neuletakin ostin siksi, koska se mahdollistaa hihattomien ja lyhythihaisten bodyjen käytön silloinkin, kun on tarve pitkähihaiselle. Ei jää sitten ne kesälle tarkoitetut hihattomat bodyt ihan käyttämättä, jos niitä helteitä ei kovin paljon tulekaan.

Ostin vielä yhdet normaalihintaiset housut, koska harkitsin näitä jo silloin, kun ostin Sofialle ne banaanipöksyt. Mallihan näissä on sama ja aikaisemmin päädyin banaaneihin, mutta kun huomasin, että nuo housut menee varmaan aika pitkäänkin kerta niitä lahkeita on helppo kääriä sopiviksi, niin ostin nyt sitten vihdoin nämä toisetkin yksilöt:


Niin ja tulihan sitä hyödynnettyä kesäaleita myös siinäkin, että laitoin Sofialle tilaukseen välikausihaalarin ensi keväälle. Antonin vaatteista on tallessa kaikki haalarit, mutta välikausihaalareita on koossa 68 ja 92, joten yksi haalari tuntui tarpeelliselta hankkia sinne väliin. Mutta siitä lisää, kunhan haalari saapuu postissa ja olen varma, että se pidetään.

Jokos te olette tehneet kesäaleista hankintoja?

You Might Also Like

0 kommenttia