Oi, mikä karkki! (+alevinkkejä)

24.6.15

Nyt kesäaleiden ohessa on myös välikausivaatteet jälleen uudelleen alennuksissa. On siis oivallinen aika päivittää välikausivaatetusta syksylle tai myöhemmälle, mikäli sille kokee tarvetta. Antonillehan minä ostin Reiman Heissan-haalarin jo aikaisemmin ja tuo siis tulee käyttöön, kun nykyinen välikausihaalari menee pieneksi. 

Aikoinaan Anton sai nimiäislahjaksi Cirafin 68 välikausihaalarin, mitä aioin käyttää tarvittaessa Sofiallakin nyt tulevana syksynä. Seuraava Antonin välikausihaalari hyppää kuitenkin jo 92 kokoon ja sehän on Antonilla edelleen käytössä. Todennäköisesti se ei mahdu enää ensi vuoden puolella, mutta koin, että se olisi Sofialle vielä ensi keväällä liian iso ja taas tuo 68 haalari todennäköisesti liian nafti. Niinpä tartuin nyt taas tilaisuuteen ja ostin Sofialle valmiiksi välikausihaalarin koossa 74 ensi vuoden puolelle. Ostoon kieltämättä vaikutti myös se, että haalarin kuosi oli mitä herkullisin.


Kuvat eivät oikein tee värille edes oikeutta kerta haalari on enemmänkin neonpinkki. Kyseessä siis Reiman Ilahdu-haalari, joka ei ole ainoastaan kivan näköinen vaan myös teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatimuksiani vastaava. Täytyy tosin mainita, että tässä haalarissa on ehkä heikoimmat nuo vesipylväät ja kulutuksen kestot Reiman tasolla, mutta Antonin vastaavia ikäaikoja muistelin ja tuumailin, että nuo ominaisuudet on kuitenkin riittävät. Kokoon 74 päädyin siksi, koska Polarn O Pyretin 92 haalari tulee varmasti vastaan, kun tämä yksilö ei enää mahdu ja 80 tuntui taas liian suurelta kerta Reimalla on isompi mitoitus kuin POPilla. 


Tämän haalarin ostin Anton & Ninasta, missä oli kylläkin viikonloppuna hiukan paremmat alennukset kuin mitä niiden sivuilla nyt näytti olevan. Heidän nettikaupassaan on kuitenkin välikausivaatteita suht hyvillä alennuksilla, tosin hajakokoja jäljellä. Reiman sivuilta löytyy tuotteita -30% alennuksella ja vielä näytti ainakin olevan paljon valikoimaa ja kokoja jäljellä. Samoin myös Ozbabylla näyttää olevan paljon välikausivaatetusta -40%. Muitakin nettikauppoja varmasti löytyy. En tiedä, kuinka muualla mutta täällä Jyväskylässä keskustan kaupoissa ei välikausivaatetuksista saa vielä niin hyviä alennuksia kuin nettiputiikeista. 

Tajusin muuten myös, että meillä on odottamassa neljä Reiman tuotetta lapsien kasvamista; kaksi välikausihaalaria, yksi talvihaalari ja yksi välikausitakki. Tietoisesti en ole Reimaan päättänyt keskittää, mutta Reimaa on useimmiten hyvin tarjolla ja kaikki kolme kriteeriäni ovat noissa kohdanneet: ominaisuudet, ulkonäkö ja hinta. 

Enkä muuten ole laittanut vielä tuota Sofian haalaria kaappiin säilöön, koska sitä on ollut välillä kiva vilkaista. En tiedä, kuulostaako tuo hassulta, mutta kun tuo haalari on niin ihana karkkihaalari!

Niin ja Sofialle tuli tänään muuten ikää neljä viikkoa. Vielä en hänestä kuitenkaan kuukausipostausta tee, vaan 27. päivä jolloin Sofia syntyikin.


You Might Also Like

0 kommenttia