Kuin raaja olisi poissa

25.6.15

Otsikko on jokseenkin ylidramaattinen, mutta kyllä silti olo on outo ja ärsyyntynyt. Minun rakas Lumia 1020 lähti nimittäin eilen huoltoon, koska olin huomannut kameran jättävän kuvatessa kaikkiin kuviin mustan täplän. Kännykkä on siis muuten toiminut aina hyvin, mutta nyt siihen oli tullut jostain tuollainen kosmeettinen haitta. Mutta kerta kännykkä on minulla niin suuressa kuvausroolissa, niin vein tietenkin sen huoltoon, kun takuutakin oli vielä jäljellä. Tuo piste näkyy tuossa Sofian yläpuolella.


Huollossa kestää kuulema parisen viikkoa ja sen aikaa pitäisi pärjätä vanhalla Samsungillani, joka jo eilen aiheutti päänsärkyä. Tuo Samsung on jo sen verran vanha, että se ei oikein jaksa pelittää nykyisiä ohjelmia ja siksi se jökkii ja tilttailee. Instagraminkin latasin siihen ja pääsen kyllä katsomaan muiden kuvia, mutta jostain syystä se ei anna minun ladata omia kuvia tililleni. Jos insta-tililleni ei siis ilmesty nyt muutamaan viikkoon kuvia, niin syy on tämä.

Muutenkin tulee melkein tunnin välein mieleen "olisipa oma vanha känny". Jos tulee joku nopea kuvaustilanne, niin toivoisi, että voisi napsasta kuvan sillä Lumian hyvällä kameralla. Jos käy mielessä, että pitäisi tarkistaa netistä joku pikainen juttu, niin ikävöi Lumiaa. Kun imettää ja sessio tuntuu pitkittyvän, niin haluaisi näpräillä sillä kännykällä, mihin oli tottunut. Kaikista laitteista tärkein ja käytetyin on minulla ehdottomasti kännykkä. Se on riittävän pieni, joten se kulkee aina mukana ja sen kanssa voin nopeasti käydä netissä poistumatta lasten läheisyydestä. Ja toki, onhan minulla nyt tuo varakännykkä mutta se on kyllä aivan surkea.

Varmaahan ei tietenkään ole, pystytäänkö tuota Lumian vikaa korjaamaan. Tuota mallia kun ei edes tehdä enää, niin en voi saada uuttakaan tilalle vaan silloin saisin jonkun mahdollisimman paljon samaa vastaavan. Ja niin kuin myyjäkin sanoi, tuota Lumia 1020 kännykän veroista kameraa ei muissa Windowsin kännyköissä ole. Eikä minua todellakaan kiinnosta vaihtaa kännykkämalliani toiseen, vaikka muuten kännykkäni olenkin yleensä uusinut parin vuoden välein. Nyt ei vielä olisi tarve uusia, koska olen ollut kaikinpuolin tyytyväinen nykyiseen.

Tulisipa se rakas jo kotiin. Ja jep, myönnän ihan suoraan olevani riippuvainen tuosta vempeleestä. 

You Might Also Like

0 kommenttia