Kaksi mustikkaa

14.6.15

Useammat ovat kysyneet minulta, näyttääkö lapset mielestäni toisiltaan. Ensireaktio Sofiasta oli hänet nähtyäni, että hän ei näytä veljeltään... Sittemmin aloin epäröimään, koska en niin hyvin osannut painaa mieleeni, miltä Anton näytti vastasyntyneenä. No nyt vihdoin katsoin Antonin pikkuvauvakuvia ja täytyy sanoa, että on nuo lapset kuitenkin yllättävän paljon toistensa näköisiä - siis ainakin näin pikkuvauvoina:


Tuossa molemmat ovat aikalailla päivälleen saman ikäisiä. Kuten näkyy, niin Antonilla oli tummemmat hiukset syntyessään ja katsoin tuossa, että kuukauden ikään mennessä hän oli aikalailla kalju... Kunnes ne blondit hiukset hiljalleen kasvoivat tilalle. 

Sanoisin, että lapset kyllä näyttävät ainakin saman lajikkeen marjoilta, vaikka muuten en sanontaa "kuin kaksi marjaa" täysin allekirjoita. Siinä on minun kaksi mustikkaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Vähän näyttäis olevan samaa näköä :) Vertasin Neelan ja Erinin vauvakuvia, ainoastaan nenä näytti samalta. Muuten on ihan eri näkösiä! Mutta vertasin sitten omia vauvakuvia Eriniin ja ollaan aika pelottavan saman näkösiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa miettinyt, miltäköhän itse näytin pienenä vauvana. Ei taida täältä kotoa löytyä minusta yhtään vauvakuvaa, niin pitää odotella että on menossa vanhemmille. Äiti ainakin sanoi nähtyään Sofiasta kuvan, että näytin vähän samalta syntyessäni.

   Mutta oikeastaan vasta siinä lähempänä yhden vuoden ikää alkaa tulla näkyviin niitä pysyviä ja erottuvia piirteitä. Tai siis ainakin Anton alkoi minusta näyttämään nykyiseltä "itseltään" siinä vajaan vuoden ikäisenä :)

   Poista