Juhlatamineissa

13.6.15

Käytiin tänään miehen siskon pojan yksivuotissynttäreillä, eli Sofian ja Antonin serkkupoika täytti vuoden. Ensi vuonna onkin sitten toukokuussa Sofian 1vee synttärit, kesäkuussa serkkupojan 3vee synttärit ja heinäkuussa Antonin 3vee synttärit. Jännä nähdä, millaista synttäreillä tulee aina olemaan, kun on noin vuoden ikäeroilla lapsia.

Koska tänään oli juhlapäivä, niin laittautui meidän perhe hienompiin vaatteisiin. Tai no, minä en ehkä ollut ihan niin hienona koska käyttövaatteita on melko rajatusti, kun pitäisi tissit vaatteeseen mahtua ja onnistua imettämäänkin ilman, että täytyy kaikkea riisua. Minun päälleni päätyi perustrikoinen mekko ja ohut neule, jota ei nyt tässä kuvassa näy:


Sofialle laitettiin ylle se Lindexin mekko, minkä aikoinaan hänelle ostin:


Ja varsinkin miehet olivat todella komeina:Tuli kyllä syötyä niin sokeriöverit, että en muista, milloin viimeksi olisin syönyt niin paljon herkkuja kerralla. Muuten vähän jänskäilin, mitenkähän juhlatilanne menee Sofian osalta, mutta hän nukkui tyytyväisenä ja kerran imetin häntä juhlien välissä. Kotiin kun päästiin, niin molemmat lapset menivät päiväunille, tai Sofia oikeastaan jatkoi nukkumista.Sanoinko jo, että Anton näytti vallattoman ihanalta?You Might Also Like

0 kommenttia