Change imetysliivit - tisseille kuin tisseille

18.6.15

Vihdoin ja viimein koitti se päivä, kun sain kaarituelliset imetysliivit ja vielä melkein täydellisessä koossa. Olin käynyt aikaisemmin siellä Change-liivikaupassa ja sieltä lupailtiin, että pitäisi parin viikon päästä tulla minulle sopivaa kokoa imetysliiveissä. Se päivä oli siis tänään. Muuten sopiva koko löytyikin, mutta 65 ympärys olisi ollut vielä parempi kuin 70. Mutta totesin, että en todellakaan jaksa enää odotella viikkotolkulla sitä, jos liikkeeseen sattuisi tulemaan 65J:tä. 70 ympärys on siis sopiva, mutta toivottavasti ei kovin paljon veny tuo ympärys käytössä.


Sinänsä oli ihan onnekas tapahtuma, että liivejä en saanut aikaisemmin, koska tänään alkoi Changessa ale ja kaikki tuotteet on niin myymälöissä kuin netissäkin -40% kesäkuun loppuun (kanta-asiakkaille, mutta sellaiseksi voi toki helposti liittyä). Tosin tämä tarkoittaa myös sitä, että kokoja on aika hankalasti saatavilla, koska keskusvarastollekaan ei tule enempää kokoja, kun vasta sitten heinäkuussa alkaa tulla uudet mallit ja tietenkin sillä perushinnalla. Eli ilmeisesti he eivät olisi tuohon Jyväskylän liikkeeseenkään saanut liivejä sillä 65 ympäryksellä.

Myymälässä ei myöskään ollut kuin vain yhdet liivit 70 ympäryksellä ja näköjään nettimyymälästäkin oli loppunut tämä samainen koko. Päädyin nyt kuitenkin tilaamaan netistä yhdet kuppia pienemmät liivit, koska niille on käyttöä ainakin hiukan myöhemmin, mikäli nyt tuntuu liian pieniltä. Changen imetysliivit on hyvin joustavaa kangasta ja pitsikuvioinnin ansiosta liivisuojat ei ihan niin pahasti painaudu paitaan näkyviin. Testailin tuossa, että liivin saa sujuvasti yhdellä kädellä auki ja kiinni ja rinta tosiaan tulee helposti ulos.


Changen ehdoton plussa on siinä, että sieltä löytyy laajasti eri kokoisille ihmisille sopivat liivit. Olen ehtinyt näkemään tässä parin viikon aikana ainakin kolme unta, mitkä liittyvät rintaliiveihin ja se varmasti kuvastaa sitä ahdinkoa, mitä olen kokenut, kun mistään ei tuntunut löytyvän liivejä. Yhdet tilasin netistä, mutta ne meni palautukseen. Yksi päivä kävin pyörällä koluamassa ympäri Jyväskylää, jos jostain löytyisi edes jokseenkin sopivat liivit. Prismasta löytyi yhdet, mihin tissit ylipäänsä mahtuivat ja ympärys oli jotakuinkin sopiva, mutta niissäkään ei ollut kaaritukea. Jospa nyt tämä imetysliiviasia olisi kunnossa ja pärjäisin näillä ainakin sinne asti, kunnes imetyskerrat vähenee siihen malliin, että normiliivien jatkuva riisuminen ei erityisemmin rasita ja julkisille paikoille voi hyvin lähteäkin ilman, että tulisi tarvetta siellä imettää.

Jos hinnat kiinnostavat, niin nämä liivit ovat normaalihintaisena 54 euroa. Alennuksen kanssa hintaa jäi 32 euroa, mutta netistä tilatuille tuli jokseenkin ikävä kymmenen euron postitusmaksu. Changella on myös usein kampanjoita, missä kolme tuotetta saa kahden hinnalla. En osaa mennä ottamaan kantaa siihen, ovatko nämä liivit "markettiliivejä" tai "halpisketjuliivejä" parempia, mutta jos olet vastaavassa tilanteessa kuin minä eli sopivaa rintaliivikokoa ei tunnu löytyvän mistään, niin sitten kannattaa ainakin ehdottomasti tarkistaa Changen valikoima. 

Minulle oli Change normiliiveistä entuudestaan tuttu, mutta imetysliiveistä vinkattiin täällä blogin puolella - kiitos siis muistutuksesta heille!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Minä en enää mistään muualta ostakaan kuin Changesta. Siellä on aina loistava palvelu ja saa oikeankokoiset ja säädetyt liivit :-). Nyt oon lähinnä tuskaillut eriparitissien kanssa, mutta senkin ratkaisin laittamalla molemmat pehmusteet saman kupin (pienemmän tissin) taskuun. Siis ne toppaustyynyt. Olipa sekava selitys.

  Kiva kun teillä on vauva-arki sujunut niin hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää palvelua sieltä kyllä saa. Olen ostanut sieltä liivejä lähinnä näinä aikoina, kun tissit ovat olleet isommillaan ja silloin niidenkin tarjonta on vähän rajattua... Tai kaikki minulle sopivat liivit ovat lähinnä sellaisia ohutkankaisia, mistä jää vähän sellanen fiilis, että on jotkut mummoliivit päällä :D Tältä osin minulla on Changeen vähän ristiriitaiset tuntemukset: se on pelastava paikka, kun sieltä ylipäänsä liivit löytyy mutta aina on pitänyt tyytyä kuitenkin vähemmän kauniisiin yksilöihin.

   Mietinkin juuri eilen, kun olin imettänyt toisesta tissistä ja toinen tissi oli sitten paljon isompi että mitenkähän tuollaisenkin ongelman ratkaisisi, mikäli kokoero olisi pysyvämpää. Eikä muuten ollut yhtään sekava selitys, tajusin hyvin :)

   Poista