B&W Photoshoot

10.6.15

Kävi eilen mielessä, että enpä ole Sofiasta ottanut erityisemmin vielä mustavalkeita kuvia. Tänään sitten otin. Meillä on Antonista otettu aikoinaan kuva, missä hän on vauvana isänsä kädellä ja nyt otin jokseenkin samantapaisen kuvasarjan Sofiasta ja hänen isästään. Ei minulla oikeastaan muuta kerrottavaa ole, tässä omia lemppareita kuvasaldosta:


Kävi siinä taustalla tosiaan välillä hääräämässä eräs toinenkin rakas:Minun suosikkikuvani jostain syystä taitaa olla tuo seitsemäs, vaikka se ei otoksena olekaan täydellinen rajauksensa vuoksi. Ehkä sen epätäydellisyys sitten kiinnittää huomioni. Sofialla on tosiaan tuollainen vähän tuima perusilme.

Mikä kuvista on teidän lemppari?

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oi tosi ihania ja hienoja kuvia! Noista sais kivan taulun :)
  Mun lempparit on yheksäs kuva ja tuo viimenen kuva Antonista. Onko sun mielestä muuten Antonissa ja Sofiassa samaa näköä? Meidän tytöt on ihan eri näköset, joka on mun mielestä aika kummallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä on Antonista yksi taulu, juurikin se missä on isänsä käsillä ja vähän tuumailin että Sofiasta tulisi samanlainen teettää.

   Mä en oikein osaa sanoa siitä yhdennäköisyydestä. Pitänee verrata valokuvia, kun Anton oli kuitenkin jokseenkin eri näköinen ollessaan ihan vauva. Mutta ensireaktio oli Sofiasta, että ei näytä veljeltään.

   Poista
 2. Jostain syystä tykkään itse kuvista viisi ja kuusi, teidän tytöllä on kauniit huulet. :)

  Millä kameralla kuvaat ja oletko kauan harrastanut valokuvaamista? Mietin vaan, kun kuvasi on niin tosi nättejä aina.

  Olet muutamaan otteeseen maininnut jotakin lyhyesti lapsiluvusta tms., ja olisi kiinnostavaa lukea pohdintojasi siitä ja elämästä tulevaisuudessa yleensäkin. Siinä yksi postausidea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valokuvaan Samsungin nx2000 järkkärillä. Meiltä löytyy useampi objektiivi, mutta näissä henkilökuvissa käytän useimmiten 45mm objektiivia. On ollut tarkoitus joku kerta kirjoitella tarkemmin näistä kuvaustarvikkeista. Ostin ensimmäisen kamerani joskus 2000-luvun alkupuolella ja siitä se sitten lähti. Olen kuitenkin sellainen harrastelijakuvaaja, että en keskity niin teknillisiin seikkoihin vaikka jotain toki niistäkin ymmärrän.

   Luonnoksista löytyykin tuollainen kirjoitus, joka käsittelee tuota lapsilukuteemaa ja tulevaisuutta. Nyt kun vaan saisin vielä aikaiseksi viimeistellä sen :)

   Poista