-INSTAGRAM-

23.5.15

Tuntui sopivalta ajalta tulla vinkkaamaan tuosta instagram-tilistäni, koska en osaa sanoa, kuinka blogi päivittyy ensi viikolla sairaalassa oloaikana. Instagramiin on ainakin helppoa ja nopeata laittaa kännykällä pikkukuulumisia ja veikkaanpa, että sieltä on ensimmäistä kertaa pikku-Nöpönenkin nähtävissä. (Tähän sellainen *iiiiiiiiiik-vauva*-hetki).  Muutenkin voi olla, että blogin postaustahti hidastuu toisen vauvan myötä mutta arkijuttuja päivittynee instagramiin.


Nimimerkkini on siis haeltoss ja olisi kiva löytää uusia seurattavia, jos ette viime kerralla vielä minulle itsestänne vinkanneet. Toki instagram-tilini kuvat on osittain näkyvissä myös tuolla blogin sivustalla ja paikoin samoja kuvia vilkkuu blogissa, mutta mihinkään instaweek-postauksiin en ole ryhtynyt enkä hyvin todennäköisesti ryhdykään.


Tämä päivä on muuten mennyt ihan hurahtamalla, vaikka toisaalla tuntuu myös että muuta en olekaan tänään tehnyt kuin käynyt isoilla marketeilla ruokakaupassa ja ottanut päiväunet. Taidettiin me tosin melko pitkään aamupäivästä Antonin kanssa halia sohvalla. Nyt vielä loppupäivästä luvassa kohta ruoka ja kai sitä voisi Euroviisujakin silmäillä, vaikkakin semifinaalit tuntuivat todella tylsiltä.

You Might Also Like

2 kommenttia