Päiväpölinät

13.4.15

Pitkästä aikaa on tilanne, kun tuijotan blogiani ja mietin, että ei minulla ole oikein mitään postattavaa. Aiheita on kyllä muutama, mistä pitää kirjoitella mutta osa on sellaisia, että ne vaativat pidemmän mietiskelyn enkä jaksa nyt paneutua niihin ajatuksiin. Toinen osa on taas sellaisia, että vaikka aionkin niistä kirjoittaa niin juuri nyt ei huvita.

Eli lopulta sitten vain tuijotan tätä ruutua ja mietin, jättäisinkö postaamatta mitään. Anton on nyt päiväunilla ja olen usein silloin kirjoittanut blogia tai tehnyt muita omia juttujani ja nyt pää lyö tyhjää: mitä sitä tekisi. Ei tuo kai kovin huono tilanne sinänsä ole, lähinnä jokseenkin outo vain.

Kävin tänään Kappahlissa, kun siellä on nyt final sale menossa. Ennustelin, että ei siellä mitään kummoista olisi jäljellä mutta kyllä sieltä sitten muutama kiva juttu lähtikin mukaan. Alehinnoista sai siis vielä puolet pois, joten nämä kaikki lähtivät noin kympillä:


Siinä on Antonille yöpuku 86/92 koossa, Nöpöselle myssy ja sitten torkkupeitto. Ihana tuo kuviointi, olin sitä aikaisemminkin jo katsellut.

Keskustelin tänään isäni kanssa mahdollisuudesta, että hän hakisi minut ja Antonin Kuopioon kyläilemään. Olimme siis aikeissa lähteä Kuopioon miehen kanssa viikonloppuna, mutta kerta minua täällä ei oikein mikään pitele niin suunnittelin, että voisin mennä aikaisemminkin ja mies tulla sitten perästä. Mutta ehtona tuolle oli juuri se, että isäni jaksaisi käydä meidät hakemassa koska tässä tilassa en lähde julkisilla Antonin ja kaikkien tavaroiden kanssa liikenteeseen. Miehellä on nyt useana päivänä luentoja ja muutenkin hän ei kovin kauaa viihdy poissa kotoa, joten hänelle riittää se viikonloppukyläily. Iso miinus tuossa on kylläkin, että minun täytyy pistää itse klexanet -YHYY! Mutta muuten maisemanvaihdos olisi piristävää ja Antonin kanssa on myös helpompaa mennä ulos, kun on oma piha porukoilla. Niin ja kerta tämä nyt tulee olemaan viimeinen matka ennen Nöpösen syntymistä, niin olisihan tuo kivempi olla pidempään Kuopiossa kuin yksi yö.

Mies puhalteli aamupäivällä Antonin kanssa parvekkeella saippuakuplia ja jestas mikä itku siitä tuli, kun tuo homma loppui. Harvoin näkee Antonin itkevän niin. Ilmeisesti saippuakuplat ovat siis kovinkin mieleen. 

Tosiaan tällainen ajatuksenvirtapostaus tuli sitten tällä kertaa. Ihan mukavaa vaihtelua tämäkin. Mitäs teille kuuluu ja tuleeko mitään ehdotuksia mieleen, mistä haluaisitte lukea? Mielelläni otan ideoita vastaan, kun vielä on hyvin aikaa kirjoitella blogiin. Vauvan tulon myötä tuskin kirjoittelen samalla vauhdilla.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Jos olis vauva, niin toi sirkuspeitto!! Se on niin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Tosi kiva kuosi on, sellainen pirteä.

   Poista
 2. Kivan oloinen blogi, jään seurailemaan :) tervetuloa vastavierailulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Täytyy käydä pyörähtämässä sopivan välin tullen!

   Poista