Neuvola rv 32+1

8.4.15

Tänään oli käynti neuvolassa ja tästä lähtien niitä käyntejä onkin sen noin kahden viikon välein. Otin Antonin mukaan, koska hän tuntuu niin innoissaan siellä leikkivän. Nyt oli kylläkin turhan kova meno päällä, kun Anton pongasi leikkirattaat ja niitä piti sitten kävelyttää pitkin poikin. Ihanasti hän myös hoiti nukkea ja kävipä mielessä, että sellainen olisi varmasti kotonakin ihan oivallinen. Tosin tuo hänen pupunsa taitaa toimia hoivan kohteena nuken sijasta.


Muuten käynnissä ei ollut mitään erikoisempia. Kerroin kylläkin viime aikaisista mieliala-ailahteluista ja myös niistä syistä, miksi arvelen noita olleen. Tulevasta synnytyksestäkin juteltiin, mutta se oli sitä samaa kuin ennenkin eli asiassa ei nyt olla yhtään viisaampia ennen sitä synnytystapa-arviointia. Sehän on 8.5 eli juurikin kuukauden päästä.

Nyt oli kuulema Nöpönen raivotarjonnassa, mutta on hoitajan mukaan myös siron kokoinen eli vielä on tilaa liikuskella. Sykkeet Nöpösellä oli siinä 140 tuntumassa. Sf-mitta menee minulla todella tasaisesti siinä keski- ja yläkäyrän välissä. Alempana menee nyt kuin Antonista, mutta tuosta ei suoraan voi vielä ennustaa, että tulisi pienempi vauva. Verenpaineet oli kaikista alhaisimmat tällä kertaa, vaikka muutenkin ne on minulla alhaiset ollut. Mikäköhän lie tuohon vaikuttaa... Neuvolakorttiin tuli nyt siis merkinnät:

8.4.15 32+1
Paino: 57,7kg
Painon muutos/viikko: +259g
RR: 93/71
Pissa ok
Kohdunpohjan korkeus: 30cm
Tarjonta: rt
Sykkeet: +
Liikkeet: ++

Kylläpäs väsyttää ihmeen paljon.

You Might Also Like

0 kommenttia