Megalöydöt ja alennukset

7.4.15

Oli pakko tulla tänne kertomaan, millaisia aarrelöytöjä tein tänään sattumalta Anttilasta. Välillä käyn tosiaan pyörimässä keskustassa vaunujen kera, koska se on helpoin tapa saada Anton päiväunille. Meinasin jättää Anttilan välistä, mutta menin nyt sitten kuitenkin - ja onneksi menin!

Anttilassa oli koreissa lastenvaatteita 1€, 3€ ja 5€. Olin muistaakseni nähnyt nuo korit aikaisemminkin, mutta en jostain syystä silloin jaksanut niitä katsella sen tarkemmin. Nyt kuitenkin upotin käteni koreihin ja tutkailin tarjontaa tarkemmin. Näihin ostoksiini meni yhteensä 18 euroa ja laskin tuossa, että säästöä tuli tehtyä yhteensä 168 euroa. Eihän näillä hinnoilla löydä oikein edes käytettyä vaatetta kirppareilta... Matkaan lähti:

St. Oliverin välikausihousut koossa 92. Vesipilari 3000 eli näillä ei lätäkössä istuta, mutta ajaa varmasti asiansa hiekkalaatikolla ja vastaavissa. 5€

Ei varmastikaan mikään välttämätön vaatekappale, mutta kun niin halvalla lähti niin en voinut vastustaa. St. Oliverin softshell-takki koossa 62. 5€

Lotta&Lassi juhlamekko koossa 68. 3€

Lotta&Lassi puolipotkuhousut koossa 68. 1€

Tutan collarit koossa 62. 1€

Tutan collarit koossa 62. 1€

Lotta&Lassi mustat trikoohousut koossa 74, mutta vaikuttivat sen verran reiluilta että menenee vielä Antonille(kin). 1€.

St. Oliverin legginsit koossa 68.  1€.

Melkoisin alennuksin löytyi siis vaatetta. Vähän jäi kaivertamaan, olisikohan sieltä löytynyt vielä muuta hyvää, koska jossain vaiheessa katsoin pinot vain nopeasti läpi, kun Antonin alkoi osoittaa turhautumisen merkkejä. Eihän tuo kaukana olisi, jos siellä kävisi vielä pyörähtämässä.

En osaa yhtään sanoa, onko näitä alennuskoreja muissakin Anttiloissa mutta kannattanee käydä katsomassa. Oli siellä joukossa aika paljon sellaista vaatetta, mistä en edes sitä euroa lähtisi maksamaan mutta sitten oli näitä yksilöitä, jotka kieltämättä aiheutti melkoista riemua näillä hinnoilla.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. No halvalla oot selvinnyt! :O Meillä ei edes ole enää Anttiloita missään lähellä, kaikki jo lopetettu :D Mutta ennen joulua tuli kyllä tehtyä löytöjä kotiin loppuunmyynneistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kävin vielä muutaman vaatteen sieltä ostamassa ja kokonaissäästöksi tuli 251 euroa. Hullua :D Täällä kai Anttila on ainakin toistaiseksi jäämässä paikoilleen kerta missään ei ole ollut juttua sen lopettamisesta.

      Poista