Linkkaa oma/suosikki blogi!

25.4.15

Olen jo pidemmän aikaa herännyt öisin ja pyörittyäni sängyssä turhautumiseen saakka, otan usein kännykän käsiini. Mieli kun ei tee nousta sängystä, mutta ei se katon katselukaan mitään mielenkiintoista ole. Päädyn usein selaamaan bloggerin lukulistaa, mutta harvoin sinne on tullut mitään uusia postauksia lukemistani blogeista. Heh, ei varmaan ihmekään koska harva julkaisee kirjoituksia öisin. Kävi nyt kuitenkin mielessä, että jos lukulistaltani löytyisi useampi blogi, niin luettavaakin olisi useammin. Olen kuitenkin jotenkin tosi huono löytämään blogeja lukulistalleni, ehkä tuo johtuu sitten niin suuresta valinnanvarasta.

Haluaisinkin, että te siellä linkkaisitte minulle joko omia blogejanne tai blogeja, mitä itse tykkäätte lueskella. Blogin aihesisältö voi olla laidasta laitaan, vaikkakin useimmiten seuraan äitiys/lifestyleblogeja. 

Jos linkkaat oman blogisi, olisi kiva, jos kertoisit jotain perustietoja. Jos linkkaat suosikkiblogisi, olisi kiva jos kertoisit, miksi kyseinen blogi kuuluu suosikkeihisi. Ehkä jokin kerta voisin tehdä oman postauksen omista suosikkiblogeistani - kenties joku uusi pääsisi sinne joukkoon. 

Niin ja ennen kaikkea olisi mukava saada yön valvotuille tunneille jotain tekemistä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Löysin blogisi etsiessäni uusia blogituttavuuksia haasteen merkeissä. Sinulle onkin haaste Tipulassa!

  Osuinpa näköjään tänne sopivaan aikaan. :D Tipulassa on siis kirjoituksia lapsista ja perheestä, ruokia, sisustusta ja itsetehtyjä juttuja. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitos! Täytyypäs käydä katsomassa haaste ja muutenkin tutustumassa blogiisi :)

   Poista
 2. http://blogit.kaksplus.fi/akkavalta/
  Jotenkin kiva lukea nuoren, aktiivisesti lasten kasvatukseen osallistuvan isän kirjoituksia. Sanakin on aika hyvin hallussa ja valittiinpa tyypin blogi vuoden blogitulokkaaksikin.

  http://butimahumannotasandwich.indiedays.com/
  Tässä taasen ko. poitsun puoliso, herttaisen oloinen tapaus joka on kirjoittaa paitsi lapsista ja muodista, myös monista tärkeistä aiheista. Poiminta: "Oikea nainen ei ole vain median kulloinkin valitsema lähestymistapa naiseuteen, vaan se on jotain paljon enemmän. Oikealla naisella ei pidä olla tissejä, raskausarpia, lapsia, mallivartaloa, ylipainoa, pitkää tukkaa, lyhyttä tukkaa, rehevää pyllyä, sixpackia, ryppyjä, meikkiä, silikoneja, hajuvettä, sorjia sääriä, kynsilakkaa, kokkaustaitoja, tanssiharrastusta, leveää lantiota, kapeaa vyötäröä, ralliautoa eikä edes sitä kuuluisaa pimppaa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat onkin mulle tuttuja, mutta kun ne siirtyivät pois kide-portaalista niin seuraaminen vähän jäi kun en muistanut päivittää linkkejä... Itseasiassa tuo Iinan blogi kuuluu ihan ensimmäisiin blogeihin, mihin muistan törmänneeni. Silloin Iina odotteli ensimmäistä lastaan ja koin olevani ihan erilaisessa elämäntilanteessa kuin hän.

   Mutta joo, kiitos noista. Täytynee kurkata, mitä heille kuuluu nykyään.

   Poista