Ensikosketus

20.4.15

Tänään ne haettiin ja tänään ne koottiin: Mountain Buggy Duet -sisarusrattaat. Antonkin hoki innoissaan "paketa!"=paketti.


Ihan itse kokosin, koska mies oli luennolla ja halusin päästä heti näpertämään. Rattaat sain aika nopsaa, mutta koppa olikin hankalampi homma. Olisi kiinnostanut kokeilla tuota koppaa siinä istuinasennossa, mutta kun sen kankaiden laitto osoittautui liikaa voimaa vaativaksi, niin jätin kokeilematta ja siirryin suoraan makuukoppa-moodiin. Me tosiaan otimme vauvalle ihan kovan kopan, koska sen avulla vauvan saa työntäjään päin ja tämän vuoden kopassa onkin tuo uusi ominaisuus, että sen saa kolmella eri tavalla. Mm. siis istuimeksi, joka kestää 15kg eli menisi periaatteessa Antonillakin vielä. Tuo kuitenkin pidentää kopan käyttöikää, muutenhan makuukoppa tuntuu pieneltä verrattuna siihen Brio Smile -koppaan, mikä oli Antonilla käytössä. Mitään tarkempaa esittelypostausta en nyt tähän väkerrä, vaan palailen joskus ajan ja kokemuksien kanssa.

Tarkoitus olikin nyt tulla vaan kertomaan, että rattaat ovat saapuneet ja ensikosketus niihin on tehty. Yleistuntuma on kieltämättä jotenkin kömpelömpi, koska vaikka nämä ovatkin markkinoiden kapeimmat vierekkäiset sisarusrattaat, niin on ne kuitenkin selkeästi leveämmät kuin Brio Smilet. Mutta ei pidäkään lähteä liiaksi vertailemaan noita kerta ne on erilaiseen käyttöön tarkoitettukin. Tosin mainittakoon, että kun Anton tuli kyytiin niin sitä painonlisäystä ei erityisemmin tuntenut työntämisessä kun taas Smileissa työntäminen on selvästi kevyempää, jos Anton ei ole kyydissä. Muuten Anton mahtuu ratasosaan ihan keposesti.


Toistaiseksi rattaat laitettiin ruokailuhuoneen tyhjään nurkkaan odottelemaan Nöpösen syntymää ja tässä nyt vielä meneekin jokunen aika ennen kuin pääsee tositoimintaan rattaiden kanssa. Yleisesti on kuitenkin mukava fiilis, kun nyt ulos lähteminen kahden lapsen kanssa tuntuu ajatuksen tasolla hurjan paljon helpommalta.

Niin ja tosiaan suomalaisessa kulttuurissa ei ole mitenkään tapana tinkiä, mutta oli ehdottomasti kannattavaa laittaa suoraan liikkeisiin sähköpostia ja kilpailuttaa hintoja. Koska kyseessä on kuitenkin kallis hankinta, niin useimmat liikkeet ovat valmiita antamaan tarjoushintoja. Mekin saimme lopulta tästä paketista vajaa sata euroa alennusta.

You Might Also Like

0 kommenttia