Doomoo ja kanta-asiakaspäivät

23.4.15

Kuten täällä olen kirjoitellut aikaisemmin, suunnittelin ostavani sen Doomoon Softy-imetystyynyn. Muistelin myös, että Baby Stylellä on aina näin huhtikuun lopussa kanta-asiakaspäivät niin ajattelin odottaa niitä ja hyödyntää sitten tuosta saadun pienen alennuksen. Toki netistä tilaamalla voi löytää myös halvemmalla, mutta nopeasti toimituskulut nostaa hinnat taas korkeammiksi.

Ikävä kyllä Jyväskylän Baby Stylessä ei ollut kovin kummoisesti kuoseissa valintaa. Oli joko vaaleanpunaista tai vaaleansinistä härpäkekuviollista ja sitten tämä valitsemani "classic chocolate":


Hintaa tyynylle jäi nyt 46 euroa, mikä kieltämättä tuntuu edelleen paljolta yhdestä tyynystä. Mutta jospa tämä osoittautuisi kuitenkin hintansa arvoiseksi, kun viimeksi hankkimani edullisempi yksilö ei ollut käytössä hyvä. Niin ja Doomoo on siinä mielessä parempi merkki, että sillä on myös suurempi jälleenmyyntiarvo.

Tarkoitus olisi siis sijoittaa tämä olohuoneeseen ja tehdä siten imetys helpommaksi niissä tilanteissa, kun en voi vetäytyä vain makuuhuoneen sängylle imettämään. Ja alkuoletuksena nyt tietenkin on, että imetys onnistuu tälläkin kertaa vaikka tiedän, että noin ei suinkaan aina käy.

Tänään kävikin hauska juttu, mikä minua edelleenkin hymyilyttää, kun tuota tilannetta muistelen. Kävin tosiaan Baby Stylessä jo aamupäivästä, että ehdin takaisin ennen kuin miehellä on luennolle lähtö. Siinä sitten kun aukaisin tyynyn ja kävin viemässä paperiroskia keittiöön, niin oli Anton heti kiinnostunut tyynystä ja tullessani takaisin makuuhuoneeseen näky oli tämä:


Myöhemminkin Anton meni istumaan tuonne väliin eli kaippa tyynylle ainakin jonkinlaista käyttöä on... 

Niin ja tosiaan tiedoksi, että kaikissa Baby Style -myymälöissä on nyt loppuviikon (to-la) kanta-asiakaspäivät, jolloin ainakin kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -10% ja sitten on muita yksittäisiä tarjouksia. Alennusprosentti ei ole kovin suuri, mutta ainakin jos on jotain isompaa hankittavaa, niin silloin alennus voi ollakin ihan tuntuva. Itse ostin Doomoo-tyynyn lisäksi yleismallisen sadesuojan tuolle Mountain Buggy Duet -rattaiden vaunukopalle. Mallasin ja totesin, että Briojen ratassuoja menee siedettävän hyvin sitten sen vierekkäisen ratasistuimen kanssa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Minullakin oli sama tyyny ja se oli huippuhyvä! Se toimi myös hyvänä sitterinä 1-3kk vauvalle :-D. Taitoin vain ne päät yhteen ja möyhäsin niin, että keskelle jäi vain pieni kolo. Siinä se sohvalla köllötti doomoon päällä mukavasti. Täytyypä poiketa baby stylessa, meinasin unohtaa koko alen. Ps. Söpö Anton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ilmeisesti useimmat ovat kyllä olleet tuohon tyynyyn tyytyväisiä. Yllätyin kyllä, että tuo ei ollutkaan ihan niin iso kuin kuvittelin mutta jospa se on käytännöllisesti hyväkin juttu. En vielä oikein tiedä, miten sitä itse uskaltaa vauvan jättää sitten mitenkin kun on tuo Antonkin mutta eiköhän sekin selkene aikanaan :) Ps. Niin on!

      Poista