Belly

5.4.15

Täytyy kyllä sanoa, että nämä pääsiäispäivät ovat tuntuneet piiiiiitkiltä, siis jopa tylsän pitkiltä. Mies on nähnyt kavereitaan ja koska itse nukun aina entistä huonommin, kun hän on iltaisin/öisin menossa niin minä(kin) kärsin sitten sekavasta rytmistä ja univelasta. Tänään makoilin sängyssä puoli kahteentoista, ei mitään hajua milloin viimeksi olisi mennyt noin myöhään nouseminen. (Kävin kylläkin antamassa Antonille aamupalaa ja tekemässä välttämättömät aamuhommat, mutta muuten palasin takaisin makoilemaan sänkyyn.

Halusin kuitenkin jotain ohjelmaa keksiä päivälle ja johtuen varmaan tästä kauniista päivänvalosta teki mieli valokuvata. Ulkonahan on vielä aika ruman harmaata ja olisin lenkkeilyyn muutenkin liian väsynyt, joten otinpa sitten masukuvia. Pääkohteena oli tosiaan pitkälti vain vatsa, koska en jaksanut naamavärkistäni huolehtia. Yhden kuvan voin vilauttaa, mihin kasvonikin tallentui.

Olin itseasiassa suunnitellutkin, että voisin joskus ottaa mahakuvia tämän kimonon kera, minkä joitain kuukausia sitten hankin. Maksoi kympin ja oli hintaansa nähden minusta varsin kaunis. En erityisemmin ruvennut kuvien suhteen kikkailemaan - yksinkertaisia otoksia kaikki.
Niin ja tulihan tämäkin ukko välillä kuvaan:


You Might Also Like

0 kommenttia