Baby Shower volume 2.

12.4.15

Eilen oli baby showerit. Voisi oikeastaan sanoa, että koko eilinen päivä oli baby showeria, koska ensimmäinen (yö)vieras saapui 10.30 ja vieraiden käynti ajoittui pitkin päivää niin, että viimeiset lähti tänään iltapäivällä. Olin kutsunut aika vähän ihmisiä ja niistäkin vähäisistä aika harva pääsi, koska oli flunssaa ja päällekkäisiä työvuoroja. En siis hirmuista tarjoilua tehnyt, vaikkakin täytekakku oli suorastaan massiivinen.

Tarjottavina oli valkosuklaa- ja vadelmamoussetäytekakku tummalla pohjalla. Kakku oli itseasiassa elämäni ensimmäinen kermatäytekakku ja vähän jänskäilin, kuinkakohan sen käy mutta olin todella tyytyväinen lopputulokseen.  Kakku ei ollut lainkaan liian makea edes minun makuuni. Koristelun keksin itse ja pysyin hyvin simppelissä tyylissä. Kakun lisäksi oli kinkkupiirakka, viime viikonlopulta pakastettua kinderpiirakkaa ja juustosarvia. Kaikki suolaiset menivät, mutta kakusta jäi arvatenkin jäljelle melkoinen pala.

Ruokailuhuoneestamme on tosi vaikea saada hyviä kuvia, koska siihen pääsee niin heikosti luonnonvaloa. Samasta syystä en oikein saa kokonaiskuvaa pöydästä, koska ikkuna ottaa kaiken valon ja varjottaa tietenkin muun ympäristön. Mutta tässä kuvapalasia tarjottavista, kakusta kerron vielä joku toinen kerta erikseen reseptin:
En sitten lopulta jaksanut koristeluunkaan panostaa sen kummemmin ja ne söpöt pastellipillit jäi jollekin muulle kerralle kerta päädyin käyttämään laseja, mitkä sopii heikosta pillien kanssa. Laseihin sidoin kuitenkin rusetit.Eilen oli todella kiva ilma ja osa päivästä vietettiinkin parvekkeella. Oli jo melkoisen kesäfiilikset. Antonkin pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa nauttimaan paljon vapaammin juhlatarjottavista. Olen vähän höllännyt sokerin suhteen siinä mielessä, että hän saa maistaa ja tällaisina erikoispäivinä makustella enemmänkin. Tosin nytkin Anton otti rohkeasti haukkua ja maistia, mutta ei häntä sitten kiinnostanut sen kummemmin syödä. Kinderpiirakkakin lopulta vain silputtiin lautaselle. Mutta eipä tuo minua yhtään haittaa, jos hänelle ei makeiset niin maistu. Niin ja Antonille meni nyt ensimmäistä kertaa päälle tuo Pomp de Luxin liivi, minkä tilasin hänelle jo joskus aikoja sitten, mutta se olikin yllättävän iso.

Lahjoja ei tullut hirmuista määrää, mutta eipä noita kävijöitäkään ollut niin montaa. Kaikki näistä lahjoista oli kuitenkin toivottuja ja kivoja. Yksi lahja on kuulema tulossa vielä postista, koska yksi ystävä ei päässyt paikalle. Harmi vaan, että en voi lähettää hänelle täytekakkua paketilla. Vähän vieraiden kanssa naureskeltiin, että jos Nöpönen nyt vielä pojaksi paljastuu niin on hyvin vaaleanpunainen varustus häntä odottamassa.

Nyt on Nöpösellekin oma Pentikin pupunsa. Laitoin sen nyt piiloon Antonilta, jotta ei käy samanlainen pikarakastuminen tämän pupun kanssa kuin sen viimeksi ostamani.

Pikkuconversetossut. Antonilta löytyy samanlaiset sinisinä.

Jään kyllä odottamaan, tuleeko tästä lelusta niin iso hitti kuin mitä muut ovat tätä kehuneet.

Näitä katsoin jo aikoja aikoja sitten ja tuumailin, että nämä olisi kiva jos joskus meille toinen lapsi tulee. Se aika on melko pian.

Eilinen oli kokonaisuudessaan rento ja mukava päivä. Ei se ehkä niin juhlapäivältä tuntunut vaan enemmänkin sellaiselta päivältä, että ihmisiä tulee kylään. Ehkä se oli vähän niin kuin tämä koko raskauskin: ei enää niin erityisen tuntuinen juttu, mutta silti siinä tuttuudessaan rento ja iloinen asia.

You Might Also Like

0 kommenttia