Äitiysneuvola rv 34+6

27.4.15

Tämänpäiväinen neuvolakäynti oli kyllä niin rutiinikäynti kuin vain voi olla, mutta kerrotaanpa siitä nyt kuitenkin kerta tapana on ollut laittaa näistä juttua. Anton oli taas mukana, koska miehellä alkoi tänään jo aikaisin luennot niin ei muita vaihtoehtoja oikein jäänyt. Neuvolakortin tietoihin merkattiin:

Rv 34+6
Paino: 58,8kg
Painon muutos/viikko: +405g
Turvotus: -
Verenpaineet: 94/78
Pissat ok
Hemoglobiini: 109
Kohdunpohjan korkeus: 32cm
Tarjonta: rt
Sydämen sykkeet: + (150 tuntumassa, kun oli vilkas hetki päällä)
Liikkeet: ++

Taas tuli pitkälti samat huomiot kuin ennenkin: paino nousee todella tasaiseen (tosin nyt hän vilkaisi lähtöpainoa ja sanoi, että itseasiassa painoa on tullut yllättävän vähän), verenpaineetkin on pysynyt alhaisina mutta jos minua ei kerta huimaa niin ei niissä ole ongelmaa, Hemoglobiini on juurikin niillä rajoilla, kun kuulema raskaana rajana rautalääkitykselle pidetään 110. Voisin nyt siis ottaa rautalisän käyttöön.

Antonin uudet keltaiset pöksyt saivat myös hoitajalta kehuja. Ne ovat minustakin pirteän ihanat ja juuri sopivat kesää kohti kerta ovat sellaista hiukan ohuempaa trikoota eikä collegea. Malli on myös meidän hoikkarakenteiselle Antonille todella hyvä. Housut ovat siis H&M:ltä (8€), jos jotain kiinnostaa.


You Might Also Like

0 kommenttia