Tavataan instagramissa

12.3.15

Nyt mä tein sen: otin instagramin käyttöön. Oon kyllä vielä ihan alkutekijöissään ja pitäisikin hahmotella, kuinka koko homma toimii. Idea on kuitenkin tuttuakin tutumpi. Tosin koska minulla on Lumia-puhelin, niin instagram on windows-puhelimissa vasta betavaiheessa. Mutta eipä tuo näytä haittaavan.

Kuvia tililtäni löytyy vasta muutama, mutta eiköhän niitä ala tupsahtelemaan tässä päivien mittaan. Tuosta syystä nyt päädyinkin tilin tekoon: se tuntuu olevan oivallinen keino seurata jotakuinkin reaaliajassa sellaisten ihmisten elämää, joita ei nyt ehkä ihan facebook-kavereina pidä. Ja olen kyllä melkoinen kuvaholisti eli tykkään katsella kuvia.

Jos siis haluatte seurailla meidän touhuja (myös) instagramin kautta niin se onnistuu etsimällä nimimerkki haeltoss

Toivoisin, että linkkaisitte minulle tähän omia nimimerkkejänne niin pääsen sisälle instagramin maailmaan. Kiinnostaisi erityisesti teidän lukijoiden tilit, jotka ette välttämättä blogia pidä mutta olette kuitenkin instagramissa. Muutaman bloggaajan tilin onnistuinkin lisäämään jo seurattaviin, kun opettelin miten tuo järjestelmä toimii.


Tänään on päivällä raskausneuvolakäynti. Miehellä on samaan aikaan menoja, joten Anton lähtee poikkeuksellisesti minun mukaani. Palailen siis vielä myöhemmin blogin ääreen! Nyt kuikuileekin Anton sängystä, joten päivä virallisesti alkakoon.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Minut löytää nimimerkillä Noorahilma. Sinut lisäsinkin jo seurattaviin, olen täällä blogissasi ihaillut kuviasi joten kiva nähdä niitä tuotakin kautta! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva nähdä kasvot tutun nimimerkin takaa! :)

      Poista