Suunnitteilla: Baby Shower volume 2.

10.3.15

Aion pitää baby showerit huhtikuun 11. päivä lauantaina. Päädyin tuohon päivään siksi, koska toukokuu tuntuisi liian myöhäiseltä mutta maaliskuu taas liian aikaiselta. Vieraita olen kutsunut hiukan päälle kymmenen, sekä miehiä että naisia. Tapahtuma on siis minulle sellainen keskiverto kooltaan.

Teeman, jos sitä siksi voi kutsua, päätin tässä joitain viikkoja sitten. Näin kevään kynnyksellä päädyin teemana värimaailmaan pastillit. Hyvä ystäväni ebay auttoikin sitten, kun valikoin edullisia koristeita juhlaan. Jos tosiaan juhlia suunnittelee riittävän ajoissa, niin kannattaa tarkistaa ebay:n valikoimaa. Esimerkiksi suositut paperipillit maksavat paketilta tuolla n. 80 senttiä, kun useimmissa paikallissa kaupoissa niitä myydään viiden euron hintaan. Toki on aina eri asia tukea suomalaista firmaa, mutta nämä on näitä valintoja. 

Tänään saapuikin pillit baby showereille (ja muille mahdollisille juhlille, kun kaikki tuskin menee...):


Tilasin myös muutamia pom pomeja samoissa sävyissä ja satiininauhaa tuollaisena vaaleana violettina. Sen kummempia koristeluja en kaipaa. 

Tarjoiluja en ole miettinyt vielä sen kummemmin paitsi, että käytän baby showereita jonkinlaisena harjoituskappaleena nimiäisiä varten. Aion siis tehdä täytekakun hiukan siihen tyyliin, millaisen haluaisin nimiäisiinkin. Kerta vieraita ei ole tulossa hirmuista määrää, niin kovin isoja tarjoiluja tuskin myöskään tarvitaan. Jotain suolaisempaa ja vaahtokarkkeja. Mahdollisesti muffineja, mutta pitänee vielä miettiä. Toisaalta jokin salaattikin voisi olla vieraille kiva. Eli selvästikin tarjoiluja täytyy vielä miettiä enemmän ajatuksen kera, mutta aikaa on vielä.

Antonista tein baby showereihin cake popseja ja ne jätti kyllä sellaiset traumat, että never again. Hirveä työ oli niissä.

Tällä kertaa pyrin pitämään juhlajärjestelyt sellaisina, että en ahdistuisi työn määrästä. Usein kyllä niin lupaan itselleni, mutta vedän kuitenkin järjestelyöverit.

You Might Also Like

0 kommenttia