Niks, naks!

24.3.15

Tässä se nyt olisi: uusi pää tai tarkemmin uudet hiukset tai vielä tarkemmin vanhat hiukset leikattuna. Nykyään hirmu kiusalliselta tuntuu ottaa itsestään pärstäkuvia, mutta ajattelin että haluaisitte ehkä nähdä, millaiset näistä tuli joten:Pituutta lähti aika reilusti. Ehkä vähän liikaakin, mutta olkoonsa. Nopeastihan nuo hiukset ovat minulla yleensä kasvaneet. Sivuotsis hakee vielä vähän paikkaansa ja näyttääkin todennäköisesti paremmalta, kun hiukan kasvaa tuosta. Ihan tyytyväinen olen, vaikka kieltämättä aina haikeaa luopua sellaisesta isosta määrästä hiuksia. Mutta tämä malli on selvästi kevyempi eikä takuulla takkuunnu montaa kertaa päivässä.

Kun tulin kotiin, niin Anton ainakin katsoi minua sillä tavalla, että nyt on jotain uutta ja kummallista äidissä.

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Minun pitkä polkka lyheni tänään lyhyeksi polkaksi, mutta poika ei kiinnittänyt mitään huomiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tänään kyselin kampaajalta, onko ihmiset käyneet leikkuuttamassa tuota pitkää polkkaa kun siitä nyt niin paljon kohistaan... Sinä napsaisit vielä lyhyemmäksi :) Anton taisi eniten ihmetellä tuota otsista.

   Poista
 2. Sivuotsis sopii sulle hyvin ja nykyinen lyhyempi malli on parempi :)
  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy kyllä myöntää, että minulla on jo hiukan ikävä niitä entisiä hiuksia... Mutta eiköhän tähän totu taas.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mieheltä yritin kysyä, kumpiko on parempi niin hän sanoi ettei hän nyt enää voi muistaa, millaiset hiukset minulla oli aamulla :D Sitten kun näytin kuvan niin se "huh, hiuksia oli ihan hullusti" :D

   Poista
 4. Tosi kivat hiukset! :) Piristää ilmettä ja jotenkin keväinen tyyli muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) On tämä kyllä ehdottomasti kevyempi tyyli näin keväälle ja kesälle.

   Poista
 5. Niks naks, hiukset tuli paremmaks! Tosi kivat ja ryhdikkäät hiukset. Ponnarillakin pidettäessä etutukka antaa enemmän ilmettä ja kehystä kasvoille! :) -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ponihäntä tuntuu vaan ihan hurjan lyhyeltä! :D

   Poista