Leikitään!

14.3.15

Useimmiten tulee blogiin kirjoitettua jotain kilometripostauksia ja sitten ne pienet jutut jää joko taustalle tai kokonaan pois. Mutta nyt ajattelin kertoa lyhyesti asiasta, minkä olen laittanut merkille.

Anton on ruvennut enemmissä määrin leikkimään. Hänellä on nyt erityisesti sellainen "oijoi"-leikki, missä hän esimerkiksi tiputtaa pehmolelun tai laittaa leikkiauton katolleen/sivulleen ja sitten hän sanoo huolehtivaan sävyyn: "oijoi-joi-joi!" tai/ja "ohhoh". 

Muutenkin erilaisia hahmoja täytyy kävelyttää niin Antonin itse kuin myös äidinkin Antonin toivomuksesta. Välillä pupupehmolelut pussaa toisiaan ja niitä pitää peitellä. Tulee myös välitön "aww"-hetki, kun näkee Antonin ottavan jotain pehmolelua kädestä ja sanovan reippaasti: "mennään!"

Meillä myös leikkijuodaan Antonin leikkimukeista ja kippistellään. Niin ja ajetaan autoilla, monesti ja usein. Palloa Anton tykkää kuljettaa jalalla ja heittää kädellä. Lisäksi duploilla rakennetaan jo vähän hartaammin, mutta pian kuitenkin rakennelma pitää myös hajottaa. 


Lähti muuten melkoinen määrä tuosta lelulaatikosta sängynaluslaatikkoon, mistä Anton ei pääse itse varsinaisesti ottamaan tavaraa. Lelulaatikkoon jäi juurikin ne lelut, millä Anton tuntuu tekevänkin jotain sen sijaan, että heittelisi vain ne lattialle. Vauvalelut siirtyivät kokonaan kaappiin.

You Might Also Like

0 kommenttia