Viiden euron hätämekko

12.2.15

Me ollaan huomenna tosiaan lähdössä viikonlopuksi Kuopioon, pitkälti ystäväni valmistujaisten takia. En itse tosiaan raskausvaatteisiin panosta kuin oikeastaan sen pakollisen määrän: minulta löytyy kahdet housut (yhdet lökärit ja toiset siistimmät), kesälle on vanhat shortsit Antonin raskaudesta ja sitten on muutamia toppeja ja pitkähihaisia. Muuten pärjäilen aika hyvin tavallisilla neulepaidoilla, jotka joustaa riittävästi. Niin ja näin talvisin ei todellakaan jaksa panostaa pukeutumiseen. Kunhan on lämmintä ja mukavaa päällä.

Mutta sitten kun tulee jotain virallisempaa juhlaa, niin äsh mitäs ihmettä sitä laittaa päälle. Olin tilannut aikaisemmin äitiystunikan, joka näytti kyllä kuvissa aivan ihanalta, mutta kun olen tällainen pikkuinen ihminen, niin välillä S-koon mitat on minulle myös huonot. Tunikassa oli siis liian isot hihat ja muutenkin se tuntui liian leveältä, vaikka äitiysvaate olikin. Se meni siis palautuksiin ja olin jättänyt siistimpien juhlavaatteiden etsimisen sikseen. Kunnes nyt tuli nämä valmistujaiset eteen.

Kävin pyörähtämässä H&M:llä ja olisihan siellä ollut ihan jees äitiysmekko. Hintaa kylläkin oli 30€ ja koska se vaikuttaa tosiaan sellaiselta, että en sitä raskauden ulkopuolella käyttäisi niin en sitten viitsinyt käyttää tuollaisia summia mekkoon, jolle tulisi ehkä muutama käyttökerta. Ihanan sininen mekko oli kyllä väriltään, mutta ehkä leikkaukseltaan aavistuksen liian tanttamainen?


Tuumailin, että voisinhan yrittää etsiä vaikka jonkun perussiistin t-paidan ja laittaa sen korujen kanssa. Vaikka tälle mahalle voi olla hankala löytää sopivan mallisia paitoja, kun ei äitiyspuolellakaan sellaisia näkynyt. Oli pitkälti raitaa ja muuten jotenkin arkista kuviota.

Pyörähdin vielä Gina Tricossa, koska siellä on mielestäni usein sellaista "löysää" vaatetta. Alerekistä löytyikin sitten viidellä eurolla mekon "rytky", josta tuumasin, että siihen ainakin maha mahtuisi. Sovitin sitä ja se näytti siltä, miltä arvelinkin. Noh, hinta ei ollut paha ja ajattelin, että pienellä muutoksella siitä voisi saada ihan kivankin.


Elikäs vyö vaan tissien alle ja tadaa:


Pitää tosin laittaa musta ohut neule vielä tuon kanssa, jotta ei tule kylmä ja saan piiloon rintaliivien olkaimia. Kyllästyin myös katsomaan näitä nuutuneita hiuksia, joten ostin vihdoin sen hiusvärin ja iskenkin sen tänään päähän. Kyllähän tuosta onkin jo yli puoli vuotta, kun viimeksi hiukseni värjäsin. Jos jaksan olla lauantaina oikein hurjalla tuulella, niin täytynee pitkästä aikaa iskeä myös vähän meikkiä naamaan.

Ps: Huomaa varmaan silmänalusista, että en ole nukkunut kovinkaan hyvin :D Onnekseni flunssa on kuitenkin selvästi poistumaan päin ja viime yönä heräsin VAIN kaksi kertaa.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Toi alempi on paljon kivemman näköinen, kun tuo varsinainen äitiysvaate. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se ei vaan ole niin juhlavaa kangasta kuin tuo äitiysvaate. Mutta tosi vaikea löytää ylipäänsä äitiysvaatepuoleltakaan kivan näköisiä vaatteita, ainakin minun vartalolle siis.

      Poista