Lepotauko

23.2.15

Anton on päiväunilla ja mies auttamassa äitiään muutossa. Minä pohdiskelen, miten jännää onkaan, että tuntuu olevan nyt niin paljon aikaa. Minun tekisi paljon mieli siivota (hehe, ihan tosi!), mutta tuossa kun jo aamupäivän hääräsin, niin aika kovasti alkaa takalantioon koskemaan. Rasittavaa siis olla kehollisesti rajoittunut, kun muuten olisi kiinnostusta touhuta. Tulinkin tässä nyt huilaamaan ja kirjoittelemaan satunnaisuuksia.

Käytiin tänään hakemassa Antonin Crocs-kumisaappaat postista. Ne olivat saapuneet sinne jo perjantaina, mutta maanantaille jäi haku kerta en ollut paikkakunnalla aikaisemmin. Löysin tosiaan nuo kumpparit sportamore.fi -sivustolta halvimpaan hintaan, 25e, ja siellä sattui keltaisissa olemaan vielä sitä pienintä kokoa jäljellä. Nyt on niukemmin saappaita jäljellä, mutta jos joku tuollaisia on kaavaillut niin kannattaa käydä kurkistamassa! Tilaus saapui tosiaan nopsaan, ei tullut toimituskuluja ja tuotteilla on näköjään 30 päivän palautusoikeuskin. 

Soviteltiin sitten niitä kumisaappaita tänään villasukan kanssa ja ilman sukkaa. Osa oli antanut palautetta, että noiden Crocsien varret on todella tiukat ja on ne kieltämättä melko kapeat. Antonille menee kuitenkin villasukan kanssa hyvin jalkaan ja itse tuumailin, että tuo kapeus on hyvä juttu, koska kumisaapas ei pääse hölskymään. Mutta tietenkään saapas ei saa myöskään kiristää. Toistaiseksi Antonin saappaassa tuntuu olevan hivenen liikaa kasvuvaraa, mutta keväämmällähän nuo otetaan vasta ulkokäyttöön. Tänään Anton on kuitenkin kotona tepastellut niissä.Vaikka aikaa on vielä suht paljon laskettuun aikaan, niin olen jo alkanut suunnittelemaan jossain määrin baby showereita ja nimiäisiä. Ihan jo senkin takia, että vältyn pahimmalta stressiltä ja kiireeltä, kun aloittelen hyvissä ajoin ja teen vähän kerrallaan. Vähän tuumailin, pidänkö nyt enää baby showereita mutta sitten jostain syystä tuntuu, että pitää tätäkin raskautta ja vauvaa "kunnioittaa" samoin perintein kuin Antonia. Itse järjestän baby showerit, koska lähiystävät eivät asu paikkakunnalla eikä siskoni ole sellaista tyyppiä, joka niitä kokoon laittaisi. Ja kivahan tuo on itse suunnitella. Teeman olen päättänyt, mutta kirjoittelen näistä joskus tarkemmin.

Nimiäisiäkin olen sen verran pähkäillyt, miten todennäköisesti ajottaisimme ne ja tarkoitus olisi yhdistää siihen samaan minun valmistujaisjuhlat. Ne viralliset maisterinpaperit kun tulevat ilmeisesti melko lähellä laskettua, niin silloin en mitään jaksa järjestää. Samasta syystä pidän baby showerit myös jo huhtikuussa, niin en ole ihan viimeisimmilläni. Nimiäisiinkin on teema ollut jo aika kauan valmiina. Kuten on myös Antonin 2vee synttäreihin, heh. Antonin synttäritkin osuu tosiaan samalle ajalle kuin todennäköisesti nimiäiset, mutta en halunnut lähteä yhdistämään lapsien juhlia vaan pidetään sitten Antonille jotkut pienimuotoisemmat synttärit omalla ajallaan.

Niin ja vaikka Nöpösen sukupuolta ei ole 100% varmaksi todettu tytöksi niin ajatukset ovat välillä käyneet nimiäismekossa. Kai se on sitten sitä, kun ei ole aikaisemmin mekkoja päässyt ostelemaan... Tosin Nöpösellekin olisi alustavasti tulossa vain se nimiäismekko, muutenhan mekot eivät ole mitään käytännöllisimpiä pienellä vauvalla. Silloin kun Antonia odotin tai Anton oli pieni vauva, niin Kappahlilla oli aivan tajuttoman ihana kukkaismekko. Silloin olisin sen takuuvarmasti ostanut, mikäli minulla tyttö olisi ollut mutta kauppaan jäi, koska tuntui jotenkin tyhmältä ostaa jotain ilman lasta, kenet siihen puetaan. Tuo mekko on kuitenkin jäänyt niin vahvasti mieleen, että mikään muu ei tunnu yhtä ihanalta.


Tuo mekkokuva löytyikin blogin kuvakansiosta. Se on aivan ihana! Sormet ja varpaat ristissä toivoisin, että tuo tulisi uudelleen Kappahlin mallistoon nyt keväällä, mutta aika epätodennäköistä se taitaa olla. Muistaakseni tuota mekkoa oli kuitenkin ihan niissä pienissä koo'issa, että olisi mennyt nimiäispäivänä päälle. Byhyy. No aikaa on vielä ja toivottavasti löytyisi jokin mieleinen. Ja niin, en ole unohtanut että Nöpönen voi paljastua vielä pojaksi. Se on sitten varmaan hauskan hymähdyksen paikka ja suunnitelmien muutos mekon osalta.

Nytpä taitaa olla sen verran levännyt olo, että voin mennä takaisin siivoamaan. Lucky me!

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Meiltä löytyy samat kumpparit, ehdottomasti parhaat mitä meillä on ollu. Kokeiltu on popit ja nokiat, everestit ja muut. Nuo on ihan ykköset, eikä tuo parivuotias juuri muita kenkiä haluisi enää pukeakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo Crocsit tuntuu kyllä käsiin hirmuisen paljon kevyemmiltä kuin mitkään muut. Millaisilla lämpöasteilla teillä on nuo käytössä? Kun itse pohdiskelin, mikä olisi lämpötilan suhteen hyvä aika ottaa nuo käyttöön.

   Poista
 2. Ihanat kumpparit! Olen itse miettinyt noita samoja, mutta emmin koon kanssa. Meillä pojan jalka tällä hetkellä 11,5cm. Minkä koon te tilasitte Antonille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin se ihan pienin koko, mikä noista saappaista ylipäänsä on saatavilla. Crocsin liikkeessä kun kysyin myyjältä, niin hän sanoi tuossa pienimmässä pohjan olevan 14,5cm pitkä ja Antonin jalka on nyt 12cm. Teillä on siis vähän sama tilanne, että kasvuvaraa on vielä vähän liikaakin ja pitää odotella, että saapas sopii jalkaan paremmin. Tosin kun tuo varsi on tosiaan kapeahko, niin kenkä sinällään pysyy hyvin Antonin jalassa kuitenkin kun se täällä kotona välillä niillä käppäilee.

   Poista
 3. Meiltä löytyy tuo mekko ja se olikin tytön ensimmäinen juhlamekko :) Se on nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei kyllä kovin helposti tule vastaan yhtä nättiä mekkoa.

   Poista