Found it: seisomalauta Brio Smile -vaunuihin!

2.2.15

HEUREKA!

Olin totaalisesti siinä käsityksessä, että Brio Smile -vaunuihin ei saisi seisomalautaa kiinni, koska siitä tosiaan se tanko renkaiden välistä puuttuu. Tässä pari iltaa sitten googlettelin asiaa vielä ja kappas mitä löysinkään: Bumprider-seisomalauta kiinni Brio Smile -vaunuissa! Ja siihen löytyy vielä sellainenkin versio, missä lapsi voi istua.Olihan tuo jotenkin alkuun vähän hölmöhköä luulla, etteikö ne olisi kehitelleet sellaista tuotetta, minkä saisi tosiaan kaikenlaisiin rattaisiin kiinni. Mutta niin sitä vaan oppii uusia asioita. Uutena tuo istumaversion lauta maksaa 139 euroa (kallis!) ja seisomaversio 79 euroa (kallis sekin). Mutta ainakin seisomalautoja näytti olevan hyvin saatavilla käytettynäkin eikä me nyt tosiaan heti olla tällaista hankkimassa, koska täytyy katsella, miten Anton kasvaa ja millainen versio hänelle tuntuu sopivammalta hankkia, sitten kun sen hankkimisen aika on. Mutta kylläpä tuli helpommaksi ajatus siitä, että emme niitä sisarusrattaita hankkisi. Muutenkin välillä turha stressi päällä siitä, miten nämä kahden lapsen kuljetukset nyt käytännössä hoidetaan. Turhaa se stressi on siksi, koska tässä vaiheessa en voi yhtään tietää, miten aktiivisesti Anton haluaa kävellä, viihtyykö vauva/Anton repussa, onko mies päivät kotona vai töissä jne. Sen kuitenkin tiedän, että mitkään sisarusrattaat eivät minua täysin miellytä ja kaikissa tuntuu olevan jokin ongelma. Siksi tätä seisomalautaa kaipailinkin erityisen kipeästi noihin meidän Smileihin ja nyt se löytyi! Vähän huvittavaa kyllä, miten iloiseksi tällaisesta asiasta voikaan tulla.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Meillä on 19.6 laskettu ja esikoinen 5/13. Aluks mä mietin että hankitaan tuplat, mutta nyt mä oon sitä mieltä että me pärjätään seisomalaudalla, koska tuplien kanssa ei mahdu mihinkään. Ja tosiaan poika ei viihdy rattaissa hirveesti niin aika turhat ne tuplat olisi. Saa nähdä mitä tapahtuu kun vauva syntyy mutta todella toivon että ilman tuplia pärjätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en haluaisi tuplia ottaa, koska vierekkäiset on leveät kulkea keskustaseudulla ja kerrostalossa ja peräkkäisissä taas tilaa tuntuu olevan kauhean huonosti ja kaikki kauppaostokset pitäisi jokatapauksessa kantaa muualla, jos vaunuissa ei ole tilaa ostoksille. En ole sulkenut tuplia vielä täysin pois, mutta lähtökohtaisesti yritetään pärjätä ilman.

   Poista
 2. Mikä ikäero teillä tuleekaan lapsille?

  Meillä on tulossa maks 1v8kk ja pohdituttaa kovastikin just tuo että tarvitaanko tuplia.. Mä käytän vaunuja oikeastaan vain koiralenkeillä ja niillä Buu vielä ainakin yleensä nukahtaa vaunuihin. Mutta hän taas ei ensimmäiseen puoleen vuoteen viihtynyt ollenkaan vaunuissa. Mua miellyttää vaan kahdet tuplat, joita on markkinoilla ja toiset maksaa 1t ja toiset 2t, tuntuu jotenkin aivan sairaalta laittaa semmoista summaa vaunuihin, kun niitä käytetään koiran pissatuslenkeillä melkeinpä vain. Mies on meillä sitä mieltä, että ei tuplia. Hankalaaaaaaaa. Onneksi tässä on aikaa vielä pohtia ja pähkäillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1v10kk tulisi ikäeroa, mikäli toinen syntyy aikanaan. Meillä ollaan kyllä kovasti käytetty vaunuja, mutta Brio Smilet on hirmu ketterät keskustaseudullakin toisin kuin tuplat olisivat. Anton viihtyy edelleen vaunuissa ja nukahtaa kyllä niihin myös, mutta niissä nukkuminen ei ole mitenkään välttämättömyys. Ja toisaalla kun nyt näyttää siltä, että minun ei ole tarpeellista liikkua yksin kahden lapsen kanssa erityisemmin, niin uskoisin että pärjäämme ilman tuplia. Veikkaisin kyllä, että sinäkin pärjäät, varsinkin kun olet tottunut kantamiseen. Onhan näitä monia seikkoja, mitä joutuu miettimään. Itseäni mm. mietityttää, että vaikka keskustaseudulla asuessa välimatkat on lyhyitä kaikkialle niin liikenne on myös vilkkaampaa ja sen takia 2-3 -vuotiaan kanssa saa olla valppaana, jos hän jalkaisin/seisomalaudalla kulkee. Lisäksi pitää huomioida vuoden ajat ja se onkin vielä vähän auki, menisikö vauva vai Anton talvella vaunuissa... Pulkkakin on yksi mahdollisuus, mutta keskustaseudulla tiet on usein hyvinkin hiekotettuja.

   Että joo, ymmärrän kyllä että tuplavaunuissa riittää miettimistä jos ikäero jää juurikin sille rajalle, onko tuplat välttämättömät vai ei. Toki paras on ehkä katsoa tilanteen mukaan ja hankkia ne tuplat sitten, jos näkee niille niin suuren tarpeen mutta silloin taas niiden saamisessa voi kestää ym.

   Poista