27

6.2.15

Aurinko paistaa ja tänään on tuntunut ekaa kertaa tämän talven aikana siltä, että keväthän on kohta täällä. Olisinkohan voinut parempaa säätä toivoakaan näin synttäripäivälle.

27 vuotta tuli siis tänään täyteen. Eipä tuo luku tunnu oikein miltään. Toki sitä ajattelee, että niin se kolmekymppi lähestyy mutta se nyt vaan on fakta eikä mikään ikävältä tuntuva asia. Ehkä olen asian suhteen rento, koska olen saavuttanut elämässäni jo niitä minulle tärkeitä asioita ja toisaalta tiedän, että ehdin saavuttamaan vielä lisääkin.

Synttäreitäni en juhlista tänä vuonna mitenkään suuresti. Kaksi ystävääni saapuvat huomenna yöksi kylään Jyväskylään ja käymme ravintolassa syömässä -isosiskoni tarjoaa minulle synttärilahjaksi tuon reissun. Kaksi synttärilahjaa sainkin tammikuussa jo etukäteen, koska alennukset olivat tuolloin käynnissä ja tiesin jo mitä pyytää. Sain siis kaksi uutta objektiivia kameraamme. Voisin niistä kertoa joskus tarkemmin, kunhan kuvia ja kokemusta on kerääntynyt. Kieltämättä näin talvisin ei tule niin paljon kuvattua, kun pakkaset paukkuvat ja sormet paleltuisivat. 

Tänään aion tehdä synttärikakun. Sen pitää olla yön yli jääkaapissa, niin on sitten huomenna valmiiksi tarjoiltavaksi. Tuo meneekin sitten "kuukauden kakusta". Kokeilen ensimmäistä kertaa juustokakun tekoa, joten vähän jänskään, kuinka kakun teossa käy.

Kävimme tuossa jo päiväulkoilut tekemässä ja Anton on hymyilyttänyt minua tänään hirmuisesti. Eihän tuota voi olla hymyilemättä, kun vaunusta tuijottaa tällainen aurinkoinen tapaus:


Ja nyt toinenkin lapsi, Nöpönen, sai minut nauramaan kun niin oudolta tuntui taas tuo liikehdintä mahassa. 

Voisin kertoa teille, miten se Antonin verikokeen otto meni ja mitä hämminkiä taas ilmeni, mutta kun mieli on nyt niin iloinen niin keskityn ennemmin tuohon rymyävään lapseen sängyllä ja päivänsäteisiin. Ensi viikolla taas uusi verikoe edessä, niin rupattelen siitä vaikka silloin.

Hyvää viikonloppua!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Paljon onnea! Meillä on ollut myös ihana ilma tänään :)
  Voi kuinka ihana kuva Antonista! Pitäis munkin muistaa ottaa joku kerta kamera ulos mukaan, harvemmin kun tulee ulkona kuvailtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on onneksi tuossa kännykässä jo tosi hyvä kamera, niin siltä osin jonkinlainen kamera kulkee aina mukana. Toimi muuten tosi hyvin pienen vauvankin kanssa, kun harvoin sitä jaksaa joka hetki lähteä hakemaan varsinaista kameraa kun kännykkä taas on aina jossain lähistöllä :)

   Poista
  2. No on kyllä tosi hyvä kamera! En olisi uskonut että tuo on otettu kännykällä :) Mä otan kans suurimman osan kuvista puhelimella, mutta tässä ei oo niin hyvää kameraa että niistä saisi vaikkapa teetettyä kunnon kuvia.

   Poista
  3. Kirjoittelinkin tästä kännykästäni silloin, kun tämä oli suht uusi hankinta: http://vauvasekoitin.blogspot.fi/2013/11/jotain-muuta-kuin-vauvamammajuttuja.html

   Suosittelen kyllä kovasti tätä kännykkää erityisesti, jos ottaa tosiaan niitä valokuvia paljon kännykällä. Mullahan aika paljon näkyykin kännykkäkuvia blogissa ja todellakin saa näistä teetettyä hyvät paperikuvat myös :) Nythän tuolla kännykkämallilla on jo sen verran ikää, että sitä myydään jo melko edulliseen hintaan. Itse ainakin olen ollut sen verran tyytyväinen kännykän ominaisuuksiin, että vaihdan varmaan viimeistään sitten kun kännykkä menee rikki/ei toimi kunnolla.

   Poista