2vee blogisynttärit!

13.1.15

Tänään blogini Vauvasekoitin täyttää kaksi vuotta. Enpä olisi uskonut, että tämä blogi tulee päivittymään niin kauan ja kuitenkin nyt tuntuu, että kyllä tämä varmaan vielä ainakin vuoden pyörii ellei kauemminkin, mikäli toista vauva-arkea päästään elämään. 

Blogi on kyllä muuttunut ajan saatossa melko paljon. Alkuun kirjoitin anonyymina ja nyt tuntuisikin varsin hassulta kirjoittaa "kasvottomana". Vaikkakin itsensä julkisuuteen tuominen aiheuttaa myös sen, että itsesensuuria meinaa suorittaa useammin, mutta toisaalla haastan itseäni olemaan avoin. Muutenkin olen kyllä ihmisenä sellainen, että ahdistun jos koen, että en voisi kirjoittaa tai puhua jostain. Tämän takia mielestäni on myös ihanaa, että minulla on sellainen mies, joka aina sanoo, että kaikki mikä liittyy minun elämääni, on minulla siitä oikeus kirjoittaa.

En ole kuitenkaan ehkä ihan sellainen bloggaaja kuin haluaisin olla. Ihailen, miten jotkut jaksavat kuvata aina kauniit kuvat jokaiseen postaukseen ja muutenkin harkita ja editoida kirjoitustaan. Minähän lähinnä naputan ajatuksen virtaa ja liitän tekstiin sopivat kuvat, jos olen jaksanut kuvata tai ihan muuten vaan sopivia kuvia löytyy tietokoneen kuvakansioista. Tekstini tahtovat olla ylipitkiä ja välillä mietinkin, kuinkakohan monella tulee puutuminen vastaan näitä lukiessaan... Mutta samassa tämä vapaampi ja ei-niin-huoliteltu -tyylini mahdollistaa sen, että onnistun päivittämään blogia melko tiuhaan.

Mutta niin, en ehkä näe blogiani niin merkittävänä asiana että uhraisin sille vieläkin enemmän aikaa. En myöskään halua ottaa siitä paineita tai tietynlaista suorittamismoodia. Pyrin kuitenkin tietynlaiseen laatuun: haluan ulkoasun olevan selkeä ja kuvien suht hyvälaatuisia. Mutta paljon koskaan en siivoa kotini taustoja tai laittaudu itse siinä mielessä, että otanpas nyt kuvia blogiini. Enkä siis sano, että se on huono asia, joka näitä asioita harrastaa. Minä en vaan näe siihen tarvetta.

Ja vaikka pidänkin blogirinkejä sun muita ihan mukavina asioina ja olen välillä miettinyt, olisiko sellaiseen liittyminen hauskaa/kannattavaa/tarpeellista, niin olen pysynyt täysin täällä omalla alueellani -ilman yhteistyökumppaneita ja vastaavia. En tosin tiedä, millaisia kävijämääriä blogeilla täytyy olla, että ne tuollaisiin pyydetään/hyväksytään. Viime aikoina blogissani on vieraillut päivittäin noin 700 kävijää, mikä kyllä minulle tuntuu paljolta. Jopa niinkin paljolta, että välillä se laittaa miettimään, mitenkähän monet nyt meistä luo eri mielipiteitä ja niin edelleen.

On kuitenkin ollut aina kiva saada kommentteja ja kyllä ehdottomasti lukijat tuo oman positiivisen lisänsä. Muutamat nimimerkit kommenttien takana onkin jäänyt mieleen. Alkuun kirjoitinkin blogia enimmäkseen itseäni varten, jotta saisin asioita muistiin mutta nykyään sitä välillä ajattelee myös, mistäköhän muut haluaisivat kuulla. Mikä kiinnostaisi ja millä tavalla tekisin blogistani lukijoille miellyttävämmän? Jos näitä parannusehdotuksia tai postaustoiveita löytyy, niin kertokaa ihmeessä.

Mietiskelin, olisiko minulla mitään erityistä tätä päivää varten mutta en oikein keksinyt mitään. Paitsi toki, jos niitä toivomuksia löytyy niin sitten ehkä voinkin niitä mahdollisesti toteuttaa.

Tällä erää haluankin siis kiittää taas yhdestä kuluneesta vuodesta ja kaikista saaduista kommenteista. Kiitos!

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kiitos kivasta blogista!
  Liityin lukijaksi muistaakseni Antonin ollessa parikuinen ja kivaahan tätä on seurata kun on Neelan kanssa saman ikäinen. :) Jatka samaan tyyliin vaan!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta!! Ei sinun tarvitse muuttaa mitään...ei tämä blogi olisi sitten sinun näköisesi. Jatka vaan samaan malliin! -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän se kyllä on ja varmasti pääosin omien mieltymyksieni mukaan tätä teenkin, mutta välillä on ihan kiva saada postausehdotuksiakin :)

   Poista
 3. Onnea kaksivuotiaalle blogille!:) wou, 700 kävijää päivässä on kyllä tosi paljon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tosiaan tiedä, millaisia määriä keskimäärin blogeilla on mutta on nuo määrät tasaisesti nousseet ajan saatossa.

   Poista