21. joulusukka: joulujuhla 1/3

21.12.14


Tänään 21. joulusukka sisältää kuvia meidän eilisestä joulun vietosta miehen porukoiden kanssa. Kuvat tosin keskittyvät pitkälti Antonin ympärille, koska en täällä julkaise sellaisten ihmisten kuvia, kenen lupaa en ole kysynyt (ainakaan siis sellaisia, mistä kasvoista saisi selvää). Mutta muutenkin luonnollisesti kameran muistikortti täyttyi eniten Antonin kuvista. Sanoinkin jo miehelle, että tulevissa joulutapahtumissa voisi pitää huolen, että tulisi edes muutama kuva koko perheestäkin.
Lahjoja Anton sai mielestäni enemmän kuin tarpeeksi ja siinä meinasikin käydä aluksi niin, että kun hän sen ekan lahjan sai käsiinsä, niin huomio kiinnittyi siihen. Anton hiukan vierastaa miehen veljeä, joka lahjoja jakoi eikä ensimmäistä lahjaa uskaltanut hakea yksin, mutta ekan lahjan jälkeen rohkaistui ja kävi sitten hakemassa yksin omat lahjansa... ja heitti ne lattialle ja keskittyi muihin juttuihin heh. Palailen saatuihin joululahjoihin sitten kerralla.

Antonilla oli tuossa muuten päällä joskus kesällä kirpparilta ostamani uudenveroinen Tutan-liivi ja muistan silloin ajatelleeni, että sen voisi laittaa vaikka jouluna päälle ja miten hurjan paljon siihen on vielä aikaa... Niin se vaan joulu on jo ja liivikin käynyt päällä. *haikeus*

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ihana Anton-tonttu :) Mukavaa joulua teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En oikein päässyt koneen äärelle enää, niin meidän joulutoivotukset tulikin sitten ajastettuna tänne :)

   Poista
 2. Onpas ihana joululiivi Antonilla! Mekin lähdetään tästä joulun viettoon vanhempieni luokse, joten haluan toivottaa Hyvää joulua teidän perheelle ja kiitos mukavasta joulukalenterista!! :) -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kiitämme :) Toivottavasti teillä oli mukava joulu! Ja kiva, että tykkäsit kalenterista :)

   Poista