20. joulusukka: Joulun lahjapaperit

20.12.14


Tällä viikolla paketoin vihoviimeiset joululahjat kääreihinsä. Kerroinkin täällä jo kuuluvani niihin, jotka pitävät paketoinnista ja kauniista paketeista. Olen kuitenkin paketoinnissani ollut ehkä jokseenkin tylsä, koska usein valikoin sitä perinteisen nätin näköistä paperia, vaikka oikeastaan paketointimahdollisuuksia olisi paljon laajemminkin. Joulupukki ja muita esittäviä joulupapereita en valitse paljon koskaan mutta en suinkaan nyrpistä nenääni, jos minun lahjat ovat sellaiseen kääritty.

Nyt vilautankin vähän, millaisiin papereihin olemme muiden lahjoja laittaneet. 


Sininen, lila ja kultasävytteinen paperi löytyi Sokokselta puoleen hintaan jo loka-marraskuun vaihteessa. Nättejä olivat ja halpoja, joten samapa se oli ostaa ne jo valmiiksi. Yksi punainen paketti eksyi myös joukkoon viime vuodelta jäänneistä papereista. Yleensä en tosiaan kaikkia suinkaan paketoi niihin kauneimpiin papereihin, koska muutaman rullan raaskin ostaa jotain vähän kalliimpaa, mutta niihin lahjoihin, joihin saattaa upota metri jo kerralla, niin ne kääritään sitten vähän halvempiin yksilöihin. Ja käytössä on varmaan jo kolmatta vuotta sama kultainen lahjanarurulla, se on kieltämättä ollut riittoisa.

Kolme rullaa ei kuitenkaan riittänyt, joten piti käydä ostamassa vielä uusi rulla. Tuolla kertaa matkaan lähtikin kymmenen metriä Housen lahjapaperia. Perusornamenttisellaista, josta nyt sitten riittääkin hyvin myös ensi vuodelle:


Mutta joku joulu voisi tosiaan tehdä jotain erilaista. En tiedä mitä, mutta netti on varmasti inspiraatiota tulvillaan.

Ps. Me vietämmekin tänään ensimmäistä joulujuhlaa kolmesta tulevasta. Tänään on siis vuorossa miehen porukoiden kanssa jouluista tapahtumaa, jouluaatto vietetään minun perheen kanssa ja joulupäivänä käydään minun mummolla ja hänen miehellään syömässä. Mummin lihapullat <3 Niitä odotan ainakin yhtä paljon kuin lahjoja!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Me käytetään oikeastaan joka joulu erilaisia papereita. Lasten paketit laitettiin tänä vuonna pöllötonttu paperiin ja muihin käytettiin vähän saman tyylistä kun teilläkin on. :)

  On muuten ihana uusi banneri! Tai en tiedä kuinka uusi se on, mutta nyt vasta huomasin.. Aika kekseliästä nuo ankat ja viimeisenä oleva muna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pöllötonttu", hmm kuulostaa mielenkiintoiselta :D

   Kiitos! Se on uusi joo, en saanut tänään oikein unta ja jostain kumman syystä tuli tuollainen päähänpisto ja tässä näkyykin lopputulos :)

   Poista