Parasta tavallista arkea

31.10.14

Pari viime päivää ovat olleet todella mukavia. Ne on olleet mitä tavallisimpia päiviä, mutta voinnilla on ollut hirmu merkittävä rooli siinä, miltä päivät ovat tuntuneet. Nyt on siis ainakin toistaiseksi ruvennut tuntumaan, että pahimmat raskausoireet olisi ohi. Toki edelleen väsyttää ja välillä täytyykin ottaa päiväunet, mutta päivässä saa huomattavasti enemmän aikaan, kun ei koske päähän tai ole etova olo. Samalla olen myös huomannut, että minulla on ihan eri tavalla energiaa olla Antonin kanssa ja oikeastaan nautin siitä, että voin hyvällä ololla leikkiä hänen kanssaan. Muutaman viikon onkin tuntunut, että mies on hiukan enemmän pitänyt Antonille seuraa.

Muutaman hiljaisemman viikon jälkeen gradukin on edistynyt tavanomaista nopeammin ja olen oikeastaan kirinyt takaisin sitä, mitä en aikaisemmin saanut tehtyä. Kotonakin sai sotkut ja pölyt kyytiä, kun oli kodinhoito vähän kärsinyt tässä, kun päällisin puolin yritti vain selvitä niistä pakollisista tehtävistä. 

Mitään kummempia en nyt oikein keksikään kirjoittaa. Kertokaa minulle ihmeessä, jos olisi jotain postaustoiveita, niin saan ehkä vähän inspiraatiota tähän hommaan. Nyt kun (toistaiseksi) on voimia ja oloja kirjoittaakin.

Antonista voisin tosin kertoa sen verran, että hän kovasti harjoittelee kävelemistä. Vaikka hän etenee usein metrin tai pari kerrallaan niin silti iloisesti hän aina nousee uudelleen ja pyrkii liikkeelle. Hän on myös ruvennut syömään huomattavasti enemmän itse. Muutamia kertoja on syönyt jopa koko ateriansa yksin, vaikkakin osa ruuasta toki menee rinnuksille. Pottailu ei edelleenkään häntä kiinnosta, vaikka muuten kyllä kertookin, milloin on tullut pissa/kakka vaippaan. 

Tässä vielä muutama suosikkiotos kuluneilta päiviltä:
Tänään on taas perjantai, joten hyvää viikonloppua ja hurjaa Halloweenia heille, jotka sitä päättävät juhlistaa!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva kun pahimmat oireet on alkanut helpottaa! Ihania kuvia, miten nukkuva lapsi voikaan olla niin suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on kyllä mukavaa vaikkakin kieltämättä pieni vainoharhaisuus meinaa myös iskeä: onko kaikki hyvin, jos oireet vähenee? Kiitos, tuo on kyllä ihana nukkumiskuva :)

      Poista