Ensiaskeleet

12.10.14

Anton on jo jonkin aikaa seisonut ilman tukea. Alkuun hän vaan irrotti kätensä siitä, mitä pitkin oli noussut seisomaan, kunnes sitten alkoikin nousta omien käsien varalla pystyyn. Antonille voikin sanoa "nouse seisomaan" ja hän ryhtyy ahkeroimaan, että pääsee pystyyn. Sitten pystyssä hän nauraa ja usein alkaa heiluttamaan itseään, kunnes sitten pyllähtää maahan. 

Eilen juttelin miehelle ja huomasin, että Anton nousi taas seisomaan. Jatkoin keskustelua miehen kanssa ja silmäilin Antonia samassa. Sitten pikku-ukko yllätti ja lähti kävelemään minua kohti, ihan itse ja ilman tukea. Hän pääsi eteenpäin jonkun 2-3 askelta ennen kuin kaatui, mutta voi että kun hän näytti niin ylpeältä. Parasta näissä kehitysvaiheissa onkin ollut katsoa sitä Antonin riemua, kun hän osaa jotain. 

Anton on myös lähiaikoina oppinut uusina juttuina näyttämään, missä on poski, kieli, sormet ja varpaat. Entuudestaan kun pää, hiukset, napa, pippeli, korva, silmä, suu, käsi, jalka ja nenä oli hallussa... Kohta loppuu Antonista osat, pitäisikö sitten siirtyä sisäelimiin? 

You Might Also Like

2 kommenttia