Ugh.

29.9.14


Haha, raskaustestin positiivisesta tuloksesta on alle viikko ja maha on jo kuin raskauden puolivälissä :D Turvotus vatsassa on jotain niin eeppistä, että ei voi kuin vaan nauraa.

Huomasin myös, että lempihousut on haarasaumoista lähellä ratkeamista. Tuumailin hetken, josko olisin käynyt etsimässä samanlaiset, mutta tällä mahalla on kyllä vissiin parempi vain odotella ja ostaa heti kättelyssä ensimmäisenä äitiyshousut tai niitä äitiyslegginsejä. Muutamat legginsit pitäisi olla kaapissa tallessa, mutta en kylläkään ajatellut että niitä nyt ihan tässä kuukauden sisällä tarvitsisi kaivaa esiin... Täytyypä miettiä uudelleen, jos tämä vatsaturvotus jatkuu tällaisena pitkäänkin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ohoh onpa turvotusta, mutta ihan vauvamahan näkönen! Luulin ensin että se oli masukuva niiltä ajoilta kun odotit Antonia. :D Mutta vauvamasut on ihania, eli ei ainakaan tarvi valittaa! Mä jouduin viime viikolla ottamaan äitiyshousut käyttöön, tavalliset housut kiristi niin inhottavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllähän tuo jokseenkin huvittavalta tuntuu, että tuollainen "vauvamasu" jo näillä viikoilla. Aamuisin ei ole kyllä niin pahana, onneksi.

      Poista