Särkänniemeen, Särkänniemeen!

3.9.14

Hip hei ja hurraa, täällä ollaan. On ollut tässä aika huonoja päiviä viime aikoina, niin en ole jaksanut ajatellakaan blogia. Olen ollut melko väsynyt ja syykin taitaa olla siinä, että jonkinlainen syysflunssa meinaa ehkä iskeä. Ainakin kurkku on toista päivää kipeähkö ja päässä on sellainen jatkuva sumuinen olo. Sitten on tietenkin kaiken päälle sitä ikuista stressiä kaikista asioista, mitä pitäisi tehdä mutta kun ei löydä nyt voimia. Mies huomauttikin aika oivallisesti, että minun pitäisi lopettaa se stressaaminen, koska siitä tulee ikävä kierre: olen väsynyt, stressaan kun en saa aikaiseksi ja stressi taas lisää väsymystä.

Joskus on niitä hetkiä, kun niin kovin moni asia tuntuu olevan huonosti ja nyt on ollut sellainen kausi vähän pidempään. Perusasiat on kuitenkin hyvin, joten täytyy yrittää vain muistaa, että oma heikompi terveydentila laittaa asiat näyttäytymään huonommilta kuin mitä ne todellisuudessa on.

Käytiin tosiaan lauantaina siellä Särkänniemessä. Oli ihan kivaa, vaikkakin jäi aika paljon harmittamaan, että Anton sitten nukahti juuri kun sinne Koiramäenpuistoon suunnattiin. Olisi pitänyt käydä siellä heti alkuun. Tämän enempää en oikein jaksa edes reissusta nyt sepostaa. Kuvista varmaan huomaakin, että Antonin matkareissu koostui silti pitkälti niistä perusasioista: syömisestä ja nukkumisesta.Siinä tuli nyt matkaostoksetkin kuvattua. Särkänniemi oli viimeistä päivää auki tuolloin lauantaina, niin miltei kaikki tuotteet oli -40%. Kuutiopalapeli taitaa olla vielä liian haastava, mutta pikkuautot taitaa olla tällä hetkellä suosikkileluja. Haipehmolelu tarjosi minulle paljon hupia paluumatkalla.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiva kuulla taas teistä! :) Oliko itse Särkänniemessä Antonille vielä mitään varsinaista tekemistä? Ihmeteltävää ja näkemistä ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antonin puuhat oli lähinnä juurikin sitä katselemista. Oli aikomus viedä hänet karuselliin, mutta sekin sitten jäi koska Anton päätti yllättäen ottaa toiset päiväunet ja nukkui vielä, kun lähdettiin pois. Se ilmaisaika kun oli aika lyhyet kolme tuntia. Paikkana Särkänniemi onkin varmasti parempi yli 3-vuotiaille; ehkä sitten muutaman vuoden päästä uudelleen :)

      Poista