Hölöpönpöppöö

9.9.14

Muutin blogin ulkoasua tuossa joku päivä sitten ja otin pitkästä aikaa käyttöön tuollaisen kuvallisen bannerin. Kunniaa itse kuvasta en voi ottaa, koska se on miehen nappaama kuva. Noita kuvallisia bannereita on vaikeampi saada ns. istumaan blogiin hyvin enkä ole jaksanut säätää sen enempää, joten tällä nyt mennään toistaiseksi.

Uutena blogiin tuli myös nuo välisivut. Nyt sellaisen, joka tulee tänne blogiin ensikertaa on helpompi ehkä saada kiinni siitä, mistä ja kenestä blogi kertoo. Itselleni sain myös vihdoin nuo kuukausipostaukset yhteen paikkaan selkeästi talteen, niin kunhan jaksan noita asioita kirjoittaa siihen vauvakirjaankin, niin saan täältä helposti muisteltua, mitä tapahtui minkäkin ikäisenä Antonilla.

Blogirintamalla on muuten ollut aika hiljaista, koska ei erityisemmin ole ollut inspiraatiota kirjoittaa. Tosin hiljalleen tuntuisi nousevan taas pintaan juttuja, mistä haluaisin raapustella. Tosin gradu menee edelleen blogin edelle eli päiväuniajat pyhitän gradulle ja blogiin tulee juttua, jos vaan tulee sopiva paikka kirjoitella. 

Kun tässä nyt höpisen, niin voisinkin kertoa, että viime aikoina olen saanut paljon kommentteja siitä, miten Anton on ruvennut enemmissä määrin näyttämään minulta. Kun Anton oli pienen pieni vauva, niin monet sanoivat, että hän näyttää aivan isältäni ja niin hän kyllä näyttikin. Ehkä hiukan jopa karmivuuteen asti. Sitten kun hän kasvoi, alkoi hänessä näkymään mieheni ulkonäköä. Ei niinkään suoranaista sellaista, mutta jos heidän vauvakuviaan vertasi, niin he olivat yllättävän paljon saman näköisiä. Nyt sitten Anton on jopa minunkin mielestäni alkanut näyttää minulta enemmän. Tavallaan Anton on kyllä jo oma persoonansa ja henkilönsä, että häntä ei niinkään katso muiden ihmisten kautta vaan hän näyttää juuri Antonilta. Mutta ymmärrän, että ne henkilöt, jotka eivät ole Antonin kanssa päivittäin, helposti hakevat Antonista piirteitä, mitkä muistuttavat heitä esim. minusta/miehestäni.

Tässä viimeisin Antonin ja minun yhteiskuva:


Niin ja mietinpä tässä yksi päivä teitä lukijoitakin. Kiinnostaisi erityisesti kuulla, minkä ikäistä porukkaa lukijoissani on, montako lasta teillä on ja kuinka löysitte tienne tänne blogiin?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Olette kyllä kovin samannäköisiä :-).

  Minä en muista enää, mistä tänne joku aika sitten eksyin. Jostakin toisesta blogista kenties. Oon kohta 29v, minulla 8kk poika. :-)

  Tsemppiä graduntekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin välillä käynyt vilkuilemassa sinun blogiasi ja aina ihailen tuota sinun pikkukuvaasi, joka on nimimerkkisi yhteydessä. Niin kauniit värit on siinä :)

   Kiitos!

   Poista
  2. Kiva kun olet käynyt vilkuilemassa. Haa, kuvassa en ole minä, olen varastanut sen jostain internetistä joskus pari vuotta sitten hups. Mutta se on minustakin kaunis ja kuvasi silloin jotenkin olotilaani, kun sen valitsin.

   Poista
  3. Okei, mietinkin oletko itse tuossa mutta en olettanut kuitenkaan niin :)

   Poista
 2. Nata 26 vuotta, ei lapsia, mutta yksi karitsa.

  IHANA kuva teistä, ihan sikahyvä :) Kehyksiin!

  VastaaPoista
 3. Minä äiti 27v ja poitsu 9kk :) Muistaakseni löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, jäin seurailemaan ja olen tainnut lukea nyt melkein kaikki postaukset läpi. Ja kyllä teissä Antonin kanssa samaa näköä todellakin on :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä kyllä ajatella, että jotkut olisi tosiaan lukenut melkein kaikki postaukseni. Joskus olen miettinyt, millaisenkohan kuvan tästä kaikesta saisi jos lukisi kerralla mutta en millään jaksa ryhtyä siihen urakkaan :D

   Poista
 4. Minä olen 32-vuotias nainen ja tytär täyttää tämän kuun lopussa vuoden. Blogiisi löysin googlen kautta, kun raskausaikanani etsin samaan aikaan samassa "tilassa" olevien blogeja. Olenkin toisinaan kommentoinut postauksiasi ja olen lukenut joka ikisen postauksesi :D -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä onkin muutama, jonka tunnistan nimimerkillä ja kiva että käytte kommentoimassa :) Aikaiset onnittelut tytölle! :)

   Poista
 5. Minä olen 30 vuotta juuri täyttänyt, pojat 3,5 v. ja 1 v. Löysin blogiisi joskus viime talvena jonkun muun vauvablogin kautta ja sen jälkeen kaikki postaukset luettu :)
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jonna, kiitos kun kommentoit :) Mukava tietää, ketä siellä ruudun toisella puolella on.

   Poista
 6. Minna (Espoosta), 25v, ei lapsia.
  Oon lukenut jokaikisen postauksen ja aion vastedeskin lukea. :D

  Minustakin Antonissa on aiempaa enemmän sinun näköä, ainakin tuossa tämän
  kirjoituksen kuvassa.

  VastaaPoista