Yöllinen usean asian juttu

3.8.14

Blogi sai tänään uuden ulkoasun, tai lähinnä tuon pääkoristeen. Sovitaan nyt vaikka, että nuo ilmapallot juhlistavat vauvavuoden siirtymää taaperuuteen (vitsi mikä sana...). Menköönsä nyt jonkun aikaa, kun alkoi entinen kyllästyttämään mutta en varsinaisesti saanut inspiraatiota uuteenkaan.

Sain sitten myös toisen idean tänään. En oikein osaa sanoa, mistä se syntyi mutta syntyi kuitenkin. Tein siis toisen blogin. Tämä kyllä toimii edelleen "pääblogina", mutta tuo toinen toimii sellaisena kuvapaikkana. Minä kun siis kuvaan suht paljon ja välillä niiden laittaminen tänne tuntuu oudolta. Vähän niin kuin niille ei olisi paikkaa. Ehkä se johtuu sitten siitä, kun normaalisti kirjoittelen tänne aika paljon enkä laita yhtä tai muutamaa kuvaa ilman sanoja. Eli pitkälti kuvablogi on tämä toinen vaikka toki kuvia tulee tänne Vauvasekoittimeenkin. Saa seurata, jos kiinnostaa.


Tuo blogi on muuten vanha, mutta poistin sieltä ne muutamat iänikuiset postaukset ja päätin herättää sen uudella tavalla henkiin. Toinen blogi saattaa ajatuksena tuntua työläältä, mutta tuollainen kuvablogi on varmaan helppo ja nopeampi päivittää. Enkä nyt toisaalla siellä pyrikään niin tiheään postaustahtiin kuin täällä.

Kylläpäs minä taas pölisen. Välillä on taipumusta kirjoittaa kaikesta hirmuisen pitkästi.

Huomaa muuten, että täällä Jyväskylässä on rallit. On ainakin neljä kertaa meluisampaa kotona kuin mitä normisti. Toki äänieristys on asunnossamme hyvä, mutta kun on kesä ja lämmin niin ikkunoita tulee pidettyä paljon auki. Vähän aikaa sitten kuului, kun joku naishenkilö lauloi kadulla: "taivas lyö tulta" ja nyt parhaillaan jotkut nauraa. Autoliikennettä on myös runsaammin. Viime yönä oli pakko sulkea ikkuna, koska muuten en olisi saanut nukuttua. Sitten heräsinkin kuumuuteen keskellä yötä ja yöelämä oli onneksi hiljentynyt, niin pystyi tuulettamaan.

Ja kun nyt on ollut tällainen sillisalaattipostaus, niin samassa voinen mainita, että Antonin kuume meni onneksi ohi. Päälle vuorokauden se kesti ja poika oli välillä melkoisen nuutunut:


Huh, onpas kello jo paljon. Nälkäkin olisi, mutta pitäisi myös könytä sänkyyn. Huomenna on opintovapaapäivä ja meillä onkin perheelle jo suunnitelmaa päiväksi, mutta siitä lisää myöhemmin. Tilasin tänään muuten pitkästä aikaa kirjan. Pakko oli, kun ei sitä mistään saanut. Berys Gautin "Art, emotion and ethics" kyseessä, graduun liittyen.

Äääk, Anton pyörii sen näköisenä kuin meinaisi herätä. Nyt äkkiä etsimään ruokaa ja itsekin nukkumaan. Hyvää yötä ihmiset!

You Might Also Like

0 kommenttia