Satunnaisia juttuja

26.8.14

Satunnaisuuksia part. 4254338553:

- Sunnuntaina käytiin tosiaan ristiäisissä. Annoimme pienokaiselle lahjaksi Skip hopin ankkapyyhkeen ja kylpyankan. Tarkoitus oli antaa jotain söpöä ja käytännöllistä, joten noihin päädyimme. Tein itse kortin teemaan sopivaksi:


Piirsin alkuun nuo linnut toiselle paperille, leikkasin ne irti ja siten sain sapluunat. Sitten niihin töpöttelin vesivärillä ja loppuun laitoin pensselillä noita pisteitä. Ei kestänyt kovin kauaa. Samalla tyylillä vois helposti tehdä taulujakin.

- Minun ristiäislook:

- Antonin ristiäislook:

- Oli jännää katsella, kun ristiäisissä oli muitakin lapsia ja sitten Anton leikki siellä niiden joukossa. Anton vaikutti kaikista rauhallisimmalta, mutta toisaalta hän oli myös toiseksi nuorin leikkijöistä, että ikäkin saattaa vaikuttaa. Tosin kyllähän nuo ihmiset paljon tuli ihmettelemään, miten Anton on niin rauhallinen lapsi. Pitäisi kyllä saada Antonille enemmän ikäistään leikkiseuraa.


- Tuli myös tuolla ristiäisissä mieleen, että vaikka en itse ulkonäöllisesti noista Fisher Pricen Little People leluista tykkää, niin kyllä se vaan pitää paikkansa, että lasten mieleen ne on. Joten täytynee harkita, josko vaikka jouluna Anton saisi jotain tuosta sarjasta. Tosin kun tuota traktoria googlettelin, niin se on jotain Happy Baby sarjaa ilmeisestikin. Näyttää kovin samalta.- Usein päivissä on sellaisia pieniä hetkiä, mitkä tekee äitinä olosta ihanaa. Esimerkiksi se, kun Anton näkee meidän vanhempien pussailevan ja sitten hänkin haluaa tulla antamaan pusuja. Jo ylipäänsä on hauskaa katsella, kun hän harjoittelee miten huulet laitetaan supulle kun pussataan. Sekin on hassua, kun Anton haluaa kätellä ja heiluttaa kättä ylösalas kuin sanoakseen "päivää". Ja hän on suloinen yrittäessään ajaa pikkumopollaan.


- Niin ja tänään alkoi sitten kuukautiset. Sinällään jännä, että 26 päivää kesti pillereiden lopettamisesta ja nuorempana minulla kierto olikin juuri tuon 26vrk. Kävin viime viikolla lääkärissä muiden asioiden tiimoilta ja kun siinä tuli puhetta pillereiden lopettamisesta, sanoi hän juurikin sitä, että pidetään normaalina vaikka kuukautiset eivät alkaisi 4-6 kuukauteen pillereiden lopettamisesta. Normaalia on myös epäsäännöllinen vuoto. Joten vaikka tässä nyt hyvään aikaan kuukautiset alkoikin, niin nähtäväksi jää, jatkuuko ne normaalisti. Kun tässä jokunen aika sitten kirjoitin niistä oireista, mitä tuli pillereiden lopettamisesta niin hassua kyllä, tilanne parani juuri seuraavana päivänä. Eli noin kaksi viikkoa meni pillereistä, että keho tuntui normalisoituvan.

- Nyt myö lähdetään Antonin kanssa pihalle, kun hetkeen ei sada. Takuulla, kun ovesta päästää niin alkaa taas kuurot. Syksy on muuten kiva, mutta piru näiden päivittäisten mutta silti satunnaisten sateiden kanssa...

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihana ristiäiskortti! :) Suosittelen Jyväskylän keskustan tuntumassa olevaa Mll:n tourutupaa, siellä on esim. vauvakerho ja taaperokerho, joihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista tms ja maksukaan ei päätä huimaa. Sieltä löytyy samanikäistä leikkiseuraa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos myös vinkistä, täytynee tsekata tuo paikka :)

    VastaaPoista